image Review Pemenang #4 : Fendy - Mia Liana

Saturday, 22 December 2012

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Review Pemenang #4 : Fendy


Review Pemenang #4 : Fendy

Fendy ini boleh dikatakan blogger yang sedang meningkat naik. Blognya simple dan penggunaan widget yang tidak keterlaluan. Kombinasi warna hitam dan merah yang menarik.

Sungguh pun entri penyertaan Fendy simple, tetapi berjaya juga mencuit hati Mia. Jom kita tengok...

Saya suka blog ni sebab
blogger mialiana ni sporting..blog pon cantik dan kemas..hehe

Smile..smile..smile

Harap-harap dapat mencuit hati mialiana dengan smile bawah ni...


Hmmm.... nampak tak smile... smile... smile... yang bergerak-gerak tu? Cantiknya... Mia suka...

p/s : ramai lagi rupanya blogger-blogger kreatif kat luar sana tu...

27 comments:

  1. terima kasih review...smile..smile..smile

    ReplyDelete
  2. Cantik tagline yang Fendy buat :)
    Tahniah Fendy :)

    ReplyDelete