image Review Pemenang #7 : Mar Haini - Mia Liana

Wednesday, December 26, 2012

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Review Pemenang #7 : Mar Haini


Review Pemenang #7 : Mar Haini

Mia kenal Mar sejak dia menjadi follower blog ini. Mia nampak usaha dan kerajinannya di dunia blog ini. Banyak perubahan penampilan blog yang dibuat dan sekarang sangat jauh bezanya dari masa Mia mula-mula kenal dulu.

Entri penyertaannya di SINI pandai menambat hati Mia walaupun simple tetapi jawapannya sangat natural dan jujur. Juga ada nyatakan pengertian SENYUM dalam entrinya. Mia suka..

Jom kita tengok..




Like ! Like !
Kerana hal yang paling gampang itu kan 'SENYUM'.
Senyum itu sunnah.
Senyum itu ibadah.
^_^
Eh, adakah saya sudah menepati syarat segmen kakmia?
Opss . . 
Sebelum tu, follower belog jcb sekarang : 264
Ya, soalannya apa yang anda paling suka di blog ini (mialiana.com)?
Jawapan saya :
1. Tuan blog sendiri - tak pernah jumpa tapi dapat rasa keibuan & kelembutan dia .. sangat friendly, supportive & optimis :)
2. Tagline nye - simple, nice & therapy : Smile . . Smile . . Smile
3. Entry - tak pernah sunyi . . sentiasa update ! thumbs up ! Like Like :D
4. Ni paling saya suka -
Kerana blog ni pernah ketengahkan belog saye !
*ohh dari situ timbul keyakinan untuk blogging dengan lebih gigih*
ThanX kakmia ! Sayang lebihh la ! :D

p/s : silakan terjah ya...

28 comments:

  1. alamak senyuuumm sampai belakang tinge dah nii.. hehe sukenye dapat menumpang kasih kat blog kakmia.. tQ veghi much kak !!
    terima kasih terima kasih, segalanya berkat dorongan & tunjuk ajar akak. saya doakan akak lebih maju jaya Barakallahu Fik ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum kak mia dan sayangku mar, alhamdullilah syukur mar terpilih! hehe. blog mar memang best, banyak pengajaran boleh diambil. thanks kak mia pilih Mar, hehehe.

      *mar, chaiyok2 :)

      Delete
    2. sama2 mar haini.. semakin maju blognya..

      Delete
    3. waalaikumussalam sheila... sama2 dear..

      Delete
  2. tahniah yg telah terpilih seterusnya ini...

    ReplyDelete
  3. tahniah..nk g terjah n berkenalan jap..kak mia memang slalu perkenalkan kawan2 yg baik :)

    ReplyDelete