image Review Pemenang #9 : Farah - Mia Liana

Sunday, 30 December 2012

# Segmen Follow Dan Blogwalking

Review Pemenang #9 : Farah

Review Pemenang #9 : Farah

Pemenang Segmen Follow dan Blogwalking seterusnya ialah Farah. Mesti macam pelik kan? Macam mana Mia boleh terpaut dengan entri Farah di SINI.


SMILE...SMILE...SMILE...
Blog Kak Mia adalah salah satu blog wajib lawat kawasan bagi saya sebab saya suka dengan semua hup-date2 dari Kak Mia... Seronok jer nak baca dan saya boleh belajar something dari entry-entry Kak Mia... Pendek kata blog Kak Mia memang meletups la...Lagipown Kak Mia nih memang friendly orangnya... ^_^ Seyes... Ikhlas dari hati tau!
Entrinya ringkas tetapi jawapan yang diberikan jujur dan ikhlas dari hati. Lagipun followernya pada masa itu tidak banyak. Personaliti, kerajinan dan usaha Farah yang membuatkan Mia suka...
p/s: jom terjah....

21 comments:

  1. Oh kak farah :)
    Miza dah kenal :)
    Mungkin segmen kak Miza mempertemukan kami berdua :)

    ReplyDelete
  2. thanks Kak Mia kerana sudi wat review nih untuk Farah... appreciate it much...

    hye Miza... ^_^ yer...segmen Kak Mia la yang mempertemukan kita...

    ReplyDelete
  3. hehe tahniah buat Farah's Bubblynotes...sy pon selalu lawat kawasan dia....

    ReplyDelete
  4. tahniah buat beliau..semoga akan lebih bersemangat untuk berblog selepas ni :)

    ReplyDelete
  5. dah terjah ,hihi . Blog pinky getuew

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat farah :-)

    BY: http://djdanchef.blogspot.com
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  7. tahniah buat sis Farah...
    selalu juga ke blog sis Farah... ^_^

    ReplyDelete
  8. nhe farah yang dah jadi protege kak mia kan?? hehe :)

    ReplyDelete