image SEGMEN: Bloglist 2013 by #Jemah - Mia Liana

Sunday, 2 December 2012

# Blog Tagging

SEGMEN: Bloglist 2013 by #Jemah




Mia jumpa segmen ini ketika berblogwalking. Hmmm paling tersentuh bila baca ayat Jemah yang ni "I know mungkin kurang dapat sambutan but walaupun hanya 4 link,akan dimasukkan juga dalam bloglist okay?"

Mia pun join bagi support. Tarikh tutup segmen ialah pada 10/12/12.

Syarat-syaratnya..
- Follow blog aku *wajib*
- Follow twitter aku *if ada account*
- Tulis entri dengan hanya meletak banner diatas dan backlink dientri ni *ce teka aku buat dekat mana banner ni?* :p
- P palang S: kalau nak letak link blog aku dekat bloglist korang punnn boleh ^^

p/s: sila klik pada banner untuk join

14 comments:

  1. selamat bersegmen kak mia..
    sedih aje ayat jemah tu....

    ReplyDelete
  2. segmen jemah hehee..sempoi jer..jemah hehee :D
    selamat bersegmen kak mia :)

    ReplyDelete
  3. Salam, sy newbie disini.. jom exchange banner and join segment ni.. =)
    http://alluringclutches.blogspot.com/2012/12/tambah-follower-jom.html

    ReplyDelete
  4. Hahah,sedih ke ayat tu? xD anw,thanks join kak mia :D

    ReplyDelete