image Trafik Mialiana.com Pada Bulan November 2012 - Mia Liana

Friday, 7 December 2012

# Blog Matters

Trafik Mialiana.com Pada Bulan November 2012


Dah tiba masanya untuk keluarkan laporan trafik bulanan bagi blog ini. Syukur alhamdulillah, seramai 16,598 pengunjung yang bertandang ke blog ini pada bulan November 2012. Ada peningkatan trafik berbanding bulan sebelumnya, Oktober 2012 iaitu seramai 14,652 pengunjung.


klik pada gambar untuk besarkan

Pecahan trafik Mialiana.com adalah seperti berikut :

Search traffic - 9,622 visits
Referral traffic - 4,259 visits
Direct traffic - 897 visits
Campaigns - 1,820 visits

Terima kasih tidak terhingga kepada semua pengunjung yang sudi bertandang ke blog ini. Sayangnya kat anda semua.

p/s : senyum ceria di pagi hari...

78 comments:

  1. Tahniah Mia dengan peningkatan pengunjung ke blog.

    ReplyDelete
  2. terbaek laa...rmai blogger pkai stat blog jer, tnjuk blog diorank smpai 22k org msuk tp Google Analytic lg tepat :)

    ReplyDelete
  3. Terbaik... boleh share tips tak bagaimana nak meningkatkan pengunjung ke blog kita?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih izni. boleh tengok entri ni http://www.mialiana.com/2012/06/20-tips-must-have-to-drive-traffic-to.html

      Delete
  4. tahniah kak....moga2 blog ayu blh jd mcm blog akak..hehehe...

    ReplyDelete
  5. tahniah...
    trafik menarik tu..
    Alexa pun semakin mantap..

    ReplyDelete
  6. cer bagi tips sket mcm mana nak dpt visitor mcm tu...wat entri ke...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm cuba tengok entri ni http://www.mialiana.com/2012/06/20-tips-must-have-to-drive-traffic-to.html

      Delete
  7. tahniah....moga terus meningkat trafik...:)

    ReplyDelete
  8. Senior...Tunjuk ajar sifu!congrates ye Kak Mia~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya kelana... nanti boleh juga macam kak mia ni..

      Delete
  9. tahniah kak mia..
    keep it up.. ;)
    mntk tnjk ajr.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih zahirah... ;) boleh rujuk entri2 sebelum ni tentang tips..

      Delete
  10. tahniah mia...ramai yg jenguk blog ni ye...

    ReplyDelete
  11. wah.. terbaik... ni lah hasilnya kalau kita bersungguh2 dan ikhlas dalam berblog.. hehehe.. teruskan mia :)

    ReplyDelete
  12. Wah.. Hebat hebat tahniah kak mia.. We luv u okey :)

    ReplyDelete
  13. salam kanal,

    wow tahniah... banyaknyaaaaa

    ReplyDelete
  14. TAHNIAH mia! siapa yang berusaha dia akan berjaya...

    ReplyDelete
  15. wah tahniah. kak mia tengok trafik tu dekat web apa erk ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Shasha. Kak Mia tengok kat Google Analytics.

      Delete
  16. alhamdulillah... tahniah kak mia... moga terus meningkat... ^_^

    ReplyDelete
  17. congratz, kak mia ^^

    start last month trafik sy mula menjunam sbb x dapat nk bW lama2 mcm dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks caliph... takpe jangan sedih2.. nanti boleh naikkan trafik semula..

      Delete
  18. assalamualaikum mia...tahniah2 yer semakin hebat kan...:)

    ReplyDelete
  19. tahniah mia..blog mia salah satu tempar rujukan saya

    ReplyDelete
  20. Congrats kak..
    Muz dah takda idea nak tulis, traffic pun dah jatuh.
    Hehehe..Kena cr ilham ni ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks muz... kena kreatif dan cepat2 dapat ilham ya...

      Delete
  21. wah tahniah... ckj nyer trafik da turun da sb jarang update busy stdy.. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih CKJ... takpe. pentingkan study dulu, nanti bila free baru ngadap blog..

      Delete
  22. Blog ini sungguh luar biasa followernya banyak banget.. nice

    ReplyDelete