image Wordless Wednesday #6 - Mia Liana

Wednesday, 26 December 2012

37 comments:

  1. Wah dah ujung bulan kuota tak abis lagi .... cepat- cepat abiskan kuota tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. uikkkk hehehe... tu la pasal. tak larat nak habiskan.

      Delete
  2. mmm... itu reminder ker? or akak just tengok utilization status.
    Saya subscribe unlimited broadband dari celcom... utilization monthly pun tak sampai 1G... biasanya dalam 800M itu pun cuma guna email, whatapps dan Foursquare je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo....tadi pagi kak mia baru nak check status penggunaan pelan data. rupanya banyak lagi. bukan reminder. saja2 nak tengok berapa dah guna...

      Delete
  3. Tk prnah guna lg pelan data internet ni..guna wifi kt rmh je..:)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. oooo... puas betul ngadap internet kat handphone, kan....

      Delete
  5. assalamualaikum mia...wah banyak lg tu..;)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. tu la tengah nak habiskan ni.. sofea tengok kartun kat youtube...

      Delete
  7. Atotot quota tu banyak lagi, habiskan cepat-cepat ye bila ada masa free ,hehe

    ReplyDelete
  8. banyak lagi quota tu... rugi kalau tak guna...

    ReplyDelete
  9. wah..kalau MV nak hbskan kena download sesuatu lah..hehe

    ReplyDelete