image Banner Untuk Mawar Putih Dan Cikira - Mia Liana

Sunday, 27 January 2013

# Banner Gift

Banner Untuk Mawar Putih Dan Cikira


Segmen banner gift #3 hampir sampai ke penghujungnya. Mia telah pun siap buat banner untuk blogger Mawar Putih dan Cikira. Mia buat ala-ala santai di kala tenang dan idea ada untuk buat banner. Lantas buka Adobe Photoshop dan terus terhasillah banner-banner yang di bawah mengikut kehendak mereka berdua.









Harap mereka berdua suka dengan banner ini. Seperti biasa coding banner untuk diletakkan di side bar blog telah diemelkan.

Selamat berblogging dan jom terjah blog mereka.....

Selepas ini, ada lagi 3 banner yang terakhir.... Tunggu...

48 comments:

  1. wahh, cantek, simple..nak jugak boleh?*ngade2*
    jemput ke blog hanna pulak ^^
    http://farhanabiella.blogspot.com/2013/01/what-was-your-first-impression-of-me-erk.html

    ReplyDelete
  2. pndainye akak buat..hehe..akak..jom join sgmen sy...
    http://comey-comeyblog.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mia...semuanya cantik2 jer..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... terima kasih ya mama..

      Delete
  4. Sungguh rajin dan cantik pula hasil dr Mia

    ReplyDelete
  5. cantekkkkk!!! nak banner jugak....huhuhu

    ReplyDelete
  6. amboih semakin hari semakin cantik banner ni , hehe

    ReplyDelete
  7. cantik... teringin nak ada banner sendiri jugak.. :)

    ReplyDelete
  8. saya ada hati nak belajar buat banner sendiri,,,

    ReplyDelete
  9. bisa ya bikin banner, itu pesan apa gratis hee :D
    .

    ReplyDelete
  10. cantik......
    bertuah jadi org yg kreatif nie.....

    ReplyDelete
  11. hehe .. comel n cantik.. terima kasih kak mia :)
    suke2...

    ReplyDelete
  12. Warh, dah dpt.. Lambat tengok. huhuhu..
    Anyways, thanks sgt2 kat Mia. Cantik...

    ReplyDelete