image Misi Bloglist By Cik Zara - Mia Liana

Sunday, February 24, 2013

# Blog Tagging

Misi Bloglist By Cik Zara


Masih dalam mood bersegmen hari ini. Kali ini, Mia join segmen Cik Zara ni. Tarikh tutupnya lama lagi iaitu pada 15 Mac 2013. Nak juga duduk dalam bloglist Cik Zara. Mia nak tag Ibu Berbicara dan Mama Maszull.

Syarat Penyertaan 
  1. Follow blog Cik Zara
  2. Like Page BlueYarnCrafting
  3. Buat satu entry "Misi Bloglist By Cik Zara" 
  4. Letak banner diatas dan link kan pada entry ini sahaja
  5. Tag dua orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu
  6. Copy paste link entry anda pada ruangan comment entry ini
jom join dan klik pada banner untuk join...

46 comments:

  1. assalamualaikum mia...mekacih mia sbb tag mama inshaAllah mama join nanti...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... kalau sempat join ya...

      Delete
  2. Replies
    1. cepatnya baby... kak mia belum sempat bw lagi...

      Delete
  3. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Mia tag akak. Dahpun terbitkan entrinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya kak salmi... sportingnya..

      Delete
    2. Singgah bw dari segmen sama..

      http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

      Delete
  5. selamat bersegmen kak mia.. eraz dh join baru ni.. ;)

    ReplyDelete
  6. tq..kak mia sebab join.. :)..xsangka la kak mia sudi join.. happy sangat.. :) tersengih je ni..hehe.. btw senarai peserta dah ade kak.. :)

    ReplyDelete
  7. hye..
    dtg singgah ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dr segmen yg sama..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  9. slmt bersegmen..makin meningkat2 pageview nti :D

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen yg sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete
  11. hehe , kunjungan balik misi bloglist :)


    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/02/misi-bloglist-by-cik-zara.html

    ReplyDelete