image Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli - Mia Liana

Tuesday, February 26, 2013

# Blog Tagging

Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli


Eraz Fadli mengajak semua blogger untuk join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Segmen yang sangat simple dan insyaallah akan memberi manfaat kepada semua.. Segmen ini bermula pukul 8.30 pagi hingga 11.59 malam ini sahaja.. Top Refferal akan mendapat sesuatu daripada Eraz Fadli.. 

Syarat : -
  1. Follow blog Eraz Fadli , dan like Page E'raz Fadli..
  2. Buat tajuk entri Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli..
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri..
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen..

# Senang.. Idea cara yang simple dan mudah ini Eraz Fadli kreditkan kepada blogger Mia Liana.. 

 Terharunya Mia bila Eraz kreditkan segmen ini kepada Mia. Terima kasih ya Eraz. Inovasi baru dalam bersegmen, jom join segmen Eraz beramai-ramai.....

112 comments:

  1. selamat bersegmen. kalau ada kelapangan, nak join jugak :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen :) ade mase nak join jugak la

    ReplyDelete
  3. Gulppp.... 1st time join segmen guna coding ni.... memang senang sesangat.... tapi masih kufur nikmat tang coding2 ni... hehehehe

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen...harus la dikreditkan sbb akak yg start dlu..hehehe :D

    ReplyDelete
  5. thanx kak mia sebab join... harus di beri kredit sebab asal idea dari kak mia.. ;)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...mama dtg dr segmen yg sama...

    http://maszull.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  7. As salam... AEY dari segmen yang sama...
    masOk dan fOllOw u ^^,
    salam perkenalan...

    http://anakenyusni.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  8. Terima kasih sebab sudi join Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli.. Senarai nama akan diupdate dari masa ke semasa..

    ReplyDelete
  9. Segmen yg sama juga...

    http://setphenetomi.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  10. kak mia...farah datang dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama .:)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum Hai , Alja Blogwalking sini ! Singah-2 lah blog alja :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  13. salam, pcl datang dari segmen sama utk buat lawatan ...semoga dpt ukhuwah berterusan..

    http://www.pakciklie.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  14. as salam..

    dari segmen y sama...^^
    salam perkenalan dari KK! :)

    ReplyDelete
  15. selamat bersagmen..done polow sini jugak. jemput singgah blog sy jugak.

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum~ sy nk join segmen nim ~~ nim url entri sy ^_^

    ReplyDelete
  17. done follow you ! jemputlah datang ke teratakku !
    http://iqroze.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadhli.html

    ReplyDelete
  18. hehe mmg kaedah copy and paste ni terbaik....cayalah mialiana.com kerana telah mencetus perubahan.....

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama. happy blogwalking^^. jom ke blog sy http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  20. tak sempat deno join tapi deno nak blogwalking jugak!^^ hehe.. jom ke blog deno? :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Senarai peserta untuk Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah kemaskini sepenuhnya.. Jom blogwalking !

    http://www.erazfadli.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-blogwalking-oleh.html

    Seterusnya, tunggu pengumuman blogger bertuah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks eraz... kak mia dah abis terjah semua blog peserta...

      Delete
  22. Salam, singgah dari segmen yg sama, bw here too.. :D

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  23. salam.singgah bw sini kembali =) done follow

    ReplyDelete
  24. singgah melawat kak mia ;)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  25. hye kak mia..
    singgah balas kunjungan disini.
    kak mia mmg kreatif ^^

    ReplyDelete
  26. salam kenal ^_^
    datang singgah & follow sini...
    http://mizzniya.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  27. Salam..saya mohon maaf ya, rupanya ada ikut copy semua cod tu ya, mohon maaf..nampaknya saya ikut segmen Eraz tak cukup syarat pula kan..maaf..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam... takpe etuza. mia cuma beritahu je. jangan kecil hati ya..

      Delete
  28. tq for dropping by at my blog,, singgah balas sambil follow,, nice to know you,, happy blogging :D http://www.mujadafewa.my/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  29. dtg terjah kembali... thx follow sye... done follow awk..:)

    ReplyDelete
  30. hai..
    dari segmen y sama..
    jmpot ke blog yer.
    http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalkingeraz-fadli.html

    ReplyDelete
  31. Singgah BW dari segmen yang sama. Jom jenguk blog saya. ^^ done follow http://samdia.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  32. singgah dr segmen sme :)
    jom singgah blog sy pulak
    http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  33. Selamat bersegmen Kak Mia
    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html?

    ReplyDelete
  34. Terbang melayang dari segmen yg sama & mendarat di sini ('',)

    http://zamani84.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  35. singgah bukan dari segmen yang sama... ^_^

    ReplyDelete
  36. Blogwalking dari segmen yg sama :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  37. BW disini
    http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Sekali lagi Eraz jenguk ke sini untuk memaklumkan bahawa Top Refferal bagi Segmen Blogwalking oleh Eraz Fadli telah diumumkan..Jom semak siapa yang kena di entri INI.. Tahniah..

    ReplyDelete
  39. dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2013/02/segmen-blogwalking-oleh-eraz-fadli.html

    ReplyDelete