image Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April - Mia Liana

Thursday, March 28, 2013

# Blog Tagging

Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April



Wahhh.. Apit buat lagi segmen. Mia nak join juga tanda support pada Apit. Terpilih atau tidak, itu belakang punya kira.

Kenapa ya Mia nak masuk dalam bloglist Apit? Hmm... nak juga duduk dalam bloglist Apit yang sentiasa happening tu. Kadang Mia pun blogwalking guna bloglist Apit. Apit pun bukan calang-calang blogger, nak juga memperkenalkan blog Mia ni dengan rakan blogger lain dalam komuniti Apit. Apit pun sporting dan support Mia lebih-lebih lagi sponsor ilustrasi vektor untuk Mia. Terima kasih ya Apit.

Kekuatan blog ini? Hmm... sama seperti blog personal lain. Mengisahkan kisah perjalanan hidup Mia, berkongsi pengalaman dan juga suka berkenalan dengan blogger lain. Ada juga kongsikan perkara-perkara lain yang Mia rasakan perlu. Maklumlah terlalu peramah lah katakan. 

Kekerapan update dalam sehari? Paling minimum 2 kali sehari itupun kalau sibuk sangat. Paling selalu update 3 kali sehari. Kalau terlebih rajin, akan update sampai 4-5 kali bergantung pada keadaan. Yang penting tetap update setiap hari.

Kepada blogger lain yang berminat, jomlah join sama...


SYARAT-SYARAT : (copy paste dari entri Apit)

1. Buat entry tajuk "Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April"
2. Tempek banner atas tue. Copy ja code banner dan paste dalam entry (HTML).
3. Explain kat aku, kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic. Apa kekuatan blog hampa dan berapa kerap hampa update blog dalam sehari. (Ayat 2-3 baris automatik aku tekan X)
3. Follow blog www.fizgraphic.com dan like fanpage --> TEKAN
4. Copy link entry dan hantar kat ruangan komen entry nie.
5. Tepuk tangan 3 kali sambil senyum selepas berjaya hantar link entry kat aku. *hihihi
6. Tamat : 30hb Mac 2013 pukul 11.59 malam.

 senyum aje ya... (^_^)

50 comments:

  1. tahnai semangat selalu untuk berblog...teruskan,,

    ReplyDelete
  2. good luck kakmia! nanti deno nak join juga la... hehe

    ReplyDelete
  3. bulan nie kita banyak join segmen ...suka ramai kengkawan bloggers...good luck MIA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh kak sukma... tentu ada yang sangkut tu nanti... good luck ya..

      Delete
  4. nak join jugak lah. mana tahu ada rezeki kan.

    ReplyDelete
  5. Salam kenal dr segmen yang same.~~

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum mia...gud luck k...;)

    ReplyDelete
  7. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

    ReplyDelete