Segmen: 300 bloggers - Mia Liana

Thursday, March 28, 2013

# Blog Tagging

Segmen: 300 bloggers



Rajin betul Paly buat segmen. Tidak terkejar Mia rasanya. Mia gagahi juga untuk support Paly dengan join segmen ini.

Syarat macam bese ler, simple mimple. (copy & paste dari entri penganjur)
1. Buat satu entri bertajuk "Segmen: 300 bloggers", letak gambar atas dan backlink ke entri ni.
2. Publish dan hantar link korang, settle.
Tarikh tamat @ 3 April 2013 | Tepat pada masa 11:59 malam

Blogger baru yang nampak ada potensi dalam bidang blogging ni. Rajin betul update entri dan buat segmen. Syabas ya Paly...

kalau berminat, joinlah sama ya...

54 comments:

  1. Good luck Mia.. Akakpun teringin nak join..

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen kak mia syg..done join too..hee ^_______^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya seneorita.. wahhh bagusnya...

      Delete
  3. salam singgah, selamat berjaya... rasa nak buat jua...

    ReplyDelete
  4. wah.. thx kak mia sb slalu supot paly :)

    ReplyDelete
  5. Semoga berjaya...Memang Mia sorang yg sgt supportive!
    Good luck ye!

    ReplyDelete
  6. dtg dari segment sama

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  7. singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    cik akak tinggalkan cop kaki kat sini...

    ReplyDelete
  8. salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  9. Join Skali

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    ReplyDelete
  10. dr blog paly, buat u-turn mai sini..
    dh join..^__^

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum
    singgah sini dr segmen yg sme

    jmput singgah
    http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    gut luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... terima kasih ya zaharah..

      Delete
  12. Saya pun belum join lagi..nak join juga tapi tak buat2 lagi entry nya..hehe..sibuk sikit minggu ni. Selamat bersegmen ye kak mia. ^_____^

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

    I follow ~ =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mimie.. terima kasih ya..

      Delete