Lovely Giveaway By Momoy Blogirl

Sunday, April 28, 2013

Lovely Giveaway By Momoy Blogirl


Terima kasih ya Sis Moy sudi jemput Mia untuk meriahkan GA ini. Lama juga Mia kenal dengan Sis Moy yang comel ini. Sebagai tanda support, Mia pun join. Happy Anniversary blog yang pertama ya Sis Moy.

Sebagai memenuhi syarat GA, Mia perlu komen sedikit tentang blog Sis Moy. Harap jangan kecil hati ya..

SUKA :
  1. Suka bila Sis Moy update entri blog jenis review produk. Penerangan yang jelas dan beri pandangan tersendiri secara jujur tentang pengalaman menggunakan produk itu. Sesuai atau tidak dengan sebabnya sekali.
  2. Suka template blog Sis Moy yang berwarna lembut sesuai dengan tuannya. Hati pun suka bila nak baca entri.

TAK SUKA :
  1. Bila Sis Moy sibuk dengan kerja, terkadang Mia pun tertunggu juga update terkini dari blog Sis Moy. Hmmm... susah hati juga kot-kot ada apa-apa yang berlaku ke... Tapi faham keadaan Sis Moy.
  2. Mia kurang berminat, kalau ada mouse trail pada ikon mouse. Leceh nak klik pada shoutbox, masa nak tinggalkan jejak. Terkadang terhighlight semua. Lepas itu, kena klik balik sekali lagi, baru betul kedudukan cursor.

Jom tengok sini... (copy paste dari entri GA)

CARA untuk join
  1. Tulis 2 perkara yang kawan-kawan SUKA dan TAK SUKA tentang blog ni. (Simple sentence sahaja pun boleh).
  2. TAJUK entri bebas. Ikut kreativiti masing-masing.

SYARAT-SYARAT penyertaan
  1. Terbuka untuk Malaysian sahaja.
  2. Boleh follow blog ni jika suka. 
  3. Tepek banner giveaway di atas dalam dalam entri blog beserta link. Tepek di sidebar dialu-alukan.
  4. Beri link entri penyertaan dan email di kotak komen di bawah entri ini.
  5. Pemenang diberi tempoh 3 hari untuk respon (melalui email) selepas keputusan diumumkan. Jika tidak, pemenang lain akan dipilih. Keputusan muktamad.
  6. Tarikh tutup giveaway: 15 Jun 2013
hadiahnya menarik... kalau berminat jemputlah join ya....

54 comments:

  1. tengkiu sis sudi join GA pertama momoy nih . momoy berbesar hati sis sudi join =)
    tak apa. tak kecil hati pun. boleh tulis secara terbuka. cuma satu sis, sis lupa bagi email. tu jer =)
    gud luck ye sis mia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 dear... all the best untuk GA ni ya. kak mia dah komen balik, bagi butiran emeil... sorry, tertinggal tadi.

      Delete
  2. sy tag kaq mia. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-artisamess.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen kak mia..... all the best!

    ReplyDelete
  4. Selamat bergiveaway sis mia :) dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  5. datang ke sini melawat blog cun Mia ni..apa khabar? semoga berjaya ya...

    ReplyDelete
  6. salam singgah. gudluck kak mia. join pula contest ni>> http://studioous.blogspot.com/2013/04/chanteq-de-mata-beauty-contest.html:)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum mia...selamat bersegmen n gud luck mia..:)

    ReplyDelete
  8. assalam mia, terima kasih sudi ke terata bunda...semuga mia maju jaya..

    ReplyDelete
  9. salam sis mia.good luck tau all the best he3...

    ReplyDelete
  10. Good luck Mia!
    Harap-harap dapat join juga nanti..

    ReplyDelete
  11. All the best kak mia. Masih ada masa lg nk join ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ya baby... jom la join sama ya..

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017