image Tom Loves Angela - Mia Liana

Saturday, 6 April 2013

# Entertainment Matters # Family Matters

Tom Loves Angela



Mula-mula dulu, game android Talking Tom 2, kemudian barulah main game Tom Loves Angela. Antara game kegemaran Sofea bila mengadap handphone Mia ni. Kalau dia dah pegang, memanglah tidak boleh ambil handphone daripada dia.

Seronok main Tom Loves Angela ini. Paling Sofea suka masa klik fungsi karaoke. Sofea pun nyanyi sama-sama dengan Tom dan Angela. Naik gelak tengok dia main seorang-seorang.

Syok juga main game ini. Sekadar hiburan dan mengisi waktu lapang.

bedtime game Sofea sebelum tidur....
Published with Blogger-droid v2.0.6

38 comments:

  1. bole juga dilayan game ni.
    bole buat gelak sorang2,michelle lyn jugak.
    hiks!

    ReplyDelete
  2. emm.. game ni deno tak pernah jumpa lagi.. tapi yanga da kucing sekor je pernah jumpa... tu pun dlm iphone kakak...

    ReplyDelete
  3. baru terbaca..hehe tp buat jugak entry..wpun dah terlewAT..hehe..

    ReplyDelete
  4. tak mustahil game ni kegemaraan anak2..boleh bina kemahiran berfikir jg tu..

    ReplyDelete
  5. sofea yg suka main ke maknya yg suka main...hihihi gurau2...

    ReplyDelete
  6. haha..saya suka main jgk games nie kak kak mia..tambah2 yg blh ikut ckp kita..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastu kita pula buat suara pelik2 biar dia susah nak ikut.. betul tak? hehhehe

      Delete
  7. dalam tab Eraz, masih kekal dengan Talking Tom 2..

    ReplyDelete
  8. tak pernah belum pernah try main. nanti nak install la jgk kak mia =)

    ReplyDelete
  9. Tak pernah main game ni.. Tapi dalam ipad ada install Talking Tom ;D hee

    ReplyDelete
  10. Game ini..comel sangat2..saya pernah main dekat hp kawan..hehe..

    ReplyDelete
  11. haha...samalah mcm anak okje tu... pandai je dia godek!

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo kalau berjumpa, boleh satu geng dengan sofea..

      Delete
  12. Macam best je..
    Yang suka main tu Sofea ke mama SOfea? hehe

    ReplyDelete