image Felinna Beauty Inchloss Body Lotion - Mia Liana

Friday, 17 May 2013

# Review

Felinna Beauty Inchloss Body Lotion

Amboi.... Dah mula dah Mia nak gunakan produk losyen Felinna ini. Bukannya bila dah popular sangat tempohari teringin juga nak cuba. Ramai yang telah menggunakannya amat berpuashati dan juga banyak review dan testimoni boleh senang dicari dengan google.

Yang penting kena disiplin. Barulah nampak kesannya. Mia bukannya nak kurus sangat. Cuma nak buang lemak-lemak di beberapa tempat bahagian badan yang dirasakan perlu seperti lengan, peha, perut dan bawah dagu. Bau losyen ini sangat harum dan berwarna pink. Lembut pada kulit dan tidak terasa panas. Yang paling Mia suka, ianya tidak melekit. Penggunaannya yang amat mudah, hanya perlu sapu sahaja ke atas kulit.

Jom tengok... Felinna Beauty Inchloss Body Lotion Mia ni...



Harganya pun sekarang agak murah jika dibeli secara online. Ada yang menawarkan pakej yang murah. Mia dapat dari SINI.

biasalah.. dah namanya wanita.. sentiasa ingin mencuba...

46 comments:

  1. agak panas kan bila pakai kat kulit.. tu yang buat lemak terbakar tu.hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak panas lah boni.. rasa macam pakai losyen biasa..

      Delete
  2. Produk ni tengah glamer sekarang.

    ReplyDelete
  3. tahu pasal produk nie tapi tak pernah cuba..sebab tak yakin.. hehehe ;p

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ooo.. ok juga tu kak sukma. produk anugerah pun tengah hot sekarang ni..

      Delete
  5. Kalau berkesan sy pun nak cuba! Nti kak mia cite tau :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum kak mia ^^
    ah'ah, PG dengar lotion ni memang femes sekarang ^^
    rasa macam nak try juga. tunggu testimoni dari kak mia ya ^^

    ReplyDelete
  7. da ramai yang guna lotion nie...tp xtaulah kesannya pulak..boleh slim ke tak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kena disiplin dan rajin tu yang berat sedikit...

      Delete
  8. salam jumaat sis mia.ofcemate saya pakai mmg bagus tau.tapi tulah dia kata letih asyik nak kencing ajer...then bila sapu wangi je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam alea... ooo gitu.. kak mia takde lah macam tu sangat. mungkin baru lagi kot...

      Delete
  9. wah...selamat mencuba kak mia...nanti jangan lupa tunjukkan hasil tau... he he he...

    ReplyDelete
  10. agak menarik produk ni.... boleh kurangkan boroi tak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia tak dapat nak pastikan. sebab selalu tengok testimoni daripada pengguna wanita. rasanya boleh kot.. cubalah..

      Delete
  11. hehe sy pun tgh guna produk ni..mmg betoi kn disiplin..best sapu before p jogging...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la masalahnya... kak mia ni susah nak jogging...

      Delete
  12. Ooh ummi pun pernah tengok kat fb ni, makin femes produk ni Mia.

    ReplyDelete
  13. Rietta pernah baw..mmg wangi...tpi rietta xguna larr....org pomot...rietta tumpang baw jerr la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok la tu... mula2 bau lama-lama kot2 nak cuba ke...

      Delete
  14. dulu pakai tapi sekejap jer...semoga kak mia berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapnya begitulah MV.. takut sampai sekerat jalan je ni...

      Delete
  15. Produk yang mendapat sambutan hangat ni.
    Betul kata Mia tu, kena disiplin barulah nampak kesannya..

    ReplyDelete
  16. bagus ke kak ? skrng ni sy gne mustajab je ....hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai kata produk ini berkesan... kalau mustajab tu, kurang berkesan pada kak mia... lemak tepu banyak sangat kot..

      Delete
  17. Tak pernah dengr produk nilah Mia...

    ReplyDelete
  18. Nanti kak Mia jangan lupa tunjuk hasilnya tau, hehe harap hasilnya baik2 saja..

    ReplyDelete