image Pengkomen Tegar April 2013 Di Side Bar Blog - Mia Liana

Thursday, 2 May 2013

# Carta Pengkomen Tegar

Pengkomen Tegar April 2013 Di Side Bar Blog

Tahniah diucapkan kepada 10 orang blogger ini yang telah menempatkan diri dalam Carta Top 10 Pengkomen Tegar April 2013. Mia baru sahaja masukkan ke ruangan side bar blog. Terimalah ini sebagai tanda penghargaan, ikhlas daripada Mia.


Sukanya bila Mia tengok. Nampak comel dengan love merah itu. Terima kasih ya...

backlink hidup selama sebulan di blog ini...

64 comments:

  1. terima kasih kak mia..nama cik nor tersenarai..:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum. taniah semua. ramai orang singgah blog sini kan. heee. bestnya :)

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah kepada mereka semua... sangat gembira untuk mereka... ^_^

    ReplyDelete
  4. happy sangat...thanks MIA...dah macam calon pilihanraya...oppsss...nak demam pilihanraya ler....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahniah ya kak sukma.. first time dapat masuk carta mia ni..

      Delete
  5. best nye.. tahniah kepada 10 org blogger tu..

    ReplyDelete
  6. untung la...hahak..masih berusaha untuk menjadi pengkomen tegar kak mia ni..

    ReplyDelete
  7. okay, ada list pengomen tegar, rasa nak masuk dalam list pulak lepas ni :D

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum mia...bestnya tahniah buat mereka..;)

    ReplyDelete
  9. Mesti mereka pun senyum-senyum dapat love merah dari Mia..:)

    ReplyDelete
  10. wahhh!! thniah smua! nk jgk lar wdget pngomen tgr cmtu.. k.Mia ajrkn.. hik4!! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ya fakhrul.... hmm... taknak lah nanti sama dengan kak mia punya hehehe (acah je)

      Delete
  11. okay , lepas ni nak juga ada dalam list tu .. hehe ..

    ReplyDelete
  12. wah tahniah ye semua.saya pun suka sgt sggh bc entri sis mia ^^

    ReplyDelete
  13. Jom terjah blog saya....
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/05/pengomen-tegar-bulan-april-2013-di-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhhh dah terjah dan dah komen. sweet sangat entri tu. tq ya..

      Delete
  14. tahniah buat yg tersenarai!!!:)

    ReplyDelete
  15. terima kasih sebab masukkan nama sy di situ... :) tahniah juga kepada yg lain....

    ReplyDelete
  16. taniah buat yang tersenarai, heheh bulan april memang saham jatuh

    ReplyDelete
  17. Terima kasih Mia..
    Sukanya sebab nama akak turut menghiasi sidebar blog mia ni.. hehe...

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, masih tersenarai...Al

    ReplyDelete
  19. owh ni sis mia create sdri ye..wah awesome!ok2 he3...takpa nanti saya try widget style lain :)

    ReplyDelete
  20. slm sis mia..saya baru je berjaya follow tutorial kawan.then nak nampak cantik,saya letaklah scroll bar dan icon comel.sbb syaa nk letak 10 org pengomen je dgn total komen.ntah apa saya tersilap edit html,scroll bar terus hilang.icon ada tapi widget pengomen tu dah jadi macam sis pulak.

    saya nak edit balik ntah tak tau nak tambah kod asal apa.saya risau jugak,tak nak nanti sis da kwn2 kat sini kata saya tiru..sedangkan tutorial tu saya google sendiri dan edit2 sendiri je.risau ni sbb blog sis mia kan ramai kenal...blh ke saya maintain widget susunan mcm tu ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's ok alea... takpe... codingnya pun tak sama. takyah nak susah hati. lagipun dalam dunia blog ni, mana yang cantik dan berkenan di hati, buat ajelah. coding2 ni pun bukan hak kak mia untuk tentukan.

      Delete