image Terima Kad Ucapan Daripada Sofea - Mia Liana

Sunday, 12 May 2013

# Family Matters

Terima Kad Ucapan Daripada Sofea

Wahhhh.... Terharunya Mia apabila terima kad ucapan Happy Mother's Day daripada Sofea. Sukanya Mia tidak terkata...Cantiknya Sofea buat... Terima kasih Sofea..




Cukup tersentuh hati Mia bila melihat tulisan tangan Sofea. "Sofea Sayang Ibu"...

Kad ucapan ini adalah salah satu aktiviti di tadika Sofea pada minggu lepas. Pandai Sofea buat sendiri sambil dibantu oleh cikgunya...

Sofea baru 3 tahun 9 bulan...

posted from Bloggeroid

44 comments:

  1. Lawanya, sy yg tgok pun tmpg rasa terharu

    ReplyDelete
  2. sweetnya sofea..kecik-kecik lagi dah pandai :')

    ReplyDelete
  3. pandainya sofea buat, comel je.. selamat hari ibu untuk kak mia.. :D

    ReplyDelete
  4. memang hadiah yang sangat menyentuh hati kan... semoga Sofea kan terus menjadi anak yang solehah sampai bila-bila. amin..

    ReplyDelete
  5. lawa ye sofia buat.. betol2 ikhlas ni

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum....dengan sukacitanya dimaklumkan bahawa kak mia ditag untuk menyertai segmen gwiyomi teddy bear store , hadiah gwiyomi teddy bear ... klik disini http://farispunyabelog.blogspot.com/2013/05/giveaway-kiyomi-teddy-store-by.html

    ReplyDelete
  7. tersentuh hati... selamat hari ibu buat kak mia.. :)

    ReplyDelete
  8. Kecik2 lagi sofea dah kretif buat kad untuk ibu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... at least dia belajar something kat tadika..

      Delete
  9. cantik and kemas nya sofea buat :) selamat hari ibu ye mama sofea

    ReplyDelete
  10. wahhh.. suwitttnya...

    tacing kan bila anak2 bg something mcm ni utk kita ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah alycia.. rasa bergenang air mata ni sebab terlalu terharu...

      Delete
  11. sweet.....
    kanak2 kalau buat apa2 pun...ia lahir dari hati yg ikhlas.....

    ReplyDelete
  12. amboih comelnya adik sofea, beruntung kak mia :)

    ReplyDelete
  13. Hadiah yang amat berharga drp SOfea..

    ReplyDelete
  14. olo sweet sofea... adam khaleef pun ada bg mama dia kad.. buat kat tadika:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya deno... ;) oo adam pun buat juga ya...

      Delete
  15. comey la sofea buat kad.. Selamat hari ibu buat kak mia, sofea syg kak mia, kita pun sayang kak mia jugak :)

    ReplyDelete
  16. Woww cantiknya! Iha dulu langsung tak pandai buat kad..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pun sama. dulu2 tak reti buat sendiri pun... ;)

      Delete