image Tukar Kepada Warna Rosy Brown - Mia Liana

Friday, 31 May 2013

# Blog Matters

Tukar Kepada Warna Rosy Brown

Hmm... dah tiba masanya sesi untuk menukar kepada warna lain pula. Cuba punya cuba akhirnya warna Rosy Brown menjadi pilihan hati.


Ubah selera baru. Warna ini pun nampak lembut dan sedap mata memandang. Harap anda semua suka dengan penukaran warna yang baru ini ya...

Sempat Mia printscreen keseluruhan blog ini.


memang suka warna-warna yang lembut....

58 comments:

  1. assalamualaikum mia...cantik2...;)

    ReplyDelete
  2. salam kak mia..wahh3 chantek n lembut je warna die ^_________^

    ReplyDelete
  3. As slm mia cantik n sedap mata memandang!!

    ReplyDelete
  4. orait..pemandangan menarik hati , kena hari2 datang sini...

    mselim3

    pls: datang pasal mialiana tukar warna template...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya mselim sudi jenguk mia di sini..

      Delete
  5. cantik, kalau lipstick color ni pun ok gak ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus juga idea farah... kalau tempek kat bibir tentu cantik...

      Delete
  6. boleh tahan..hehe..eh sebelum ni kaler ape? hehe..>_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ini color.. pale violet red..

      http://www.mialiana.com/2013/02/pale-violet-red-color-penyeri-blog.html

      Delete
  7. ha'ah lah. lembut je warna, tak terlalu terang. hehhehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. thanks ya anum.. mia pun dah lama tak ke blog anum juga...

      Delete
  9. sejuk mata bila guna warna² lembut kan..hehe

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. haruslah caliph.... kena tukar mekap selalu ni... heheheh

      Delete
  11. Patutla rasa cam lain jer blog ni.. Kaler dah tukar rupanya.. Nice sis! Mieza pun suka kaler lembut2 ni.. Sejuk mata memandang.. =)

    ReplyDelete
  12. Tak perasan sangatlah Mia.... adik beradik dgn warna lama... cuba tukar warna lain yang mmg berbeza!

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba hainom tengok betul2... banyak beza... pale violet red dengan rosy brown tak sama...

      Delete
  13. hye sis mia...nice...nanti next time nak tengok sis mekap style lain pulak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks alea... kak mia memang suka bab2 mekap blog ni..

      Delete
  14. tak lari sangat dari warna yg asal..... tetap cun....

    ReplyDelete