image U Mobile : Miliki Samsung Galaxy S4 Serendah RM899 - Mia Liana

Saturday, 4 May 2013

# Entertainment Matters

U Mobile : Miliki Samsung Galaxy S4 Serendah RM899


Semalam Mia terima sms ini di handphone. Nampak menarik bila boleh miliki Samsung Galaxy S4 harga serendah RM899 dengan pakej pascabayar (postpaid). Terus cepat-cepat Mia buka website U Mobile.

klik pada gambar untuk besarkan

Hmmm... baru nampak harga yang RM899 jika guna U Premium. Mia sekarang ini sedang menggunakan pakej pascabayar U88 dengan pelan data 3GB. Handphone Samsung Galaxy S Advance ini, Mia beli asing pada masa tahun lepas. Rasanya dah nak hampir setahun gunanya.

Agak-agak kalau bertukar ke Samsung Galaxy S4 ini sesuai ke tidak? Terus Mia akan terikat dengan kontrak selama 2 tahun. Hmmm.. masih dalam pertimbangan lagi. Kata orang, tengok-tengok dulu. Kalau berkenan di hati dan apabila kewangan mencukupi, tibalah masanya untuk bertukar kepada yang baru. Mudah-mudahan... simpan angan-angan dahulu.

terpikat dan teringin...

28 comments:

  1. oohhh saya pengguna blackberry...guna BIS jer...

    ReplyDelete
  2. paly kurang mnt sgt pkai nfon canggih ni, tak bes nak baling2 atas katil.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. lerr... rupanya paly memang suka main baling2 handphone atas katil... baru kak mia tahu.

      Delete
  3. murah tp tu la js krg suka terikat gitu..nti nk tkr susah plak...hihi

    ReplyDelete
  4. Murahhh ;D Mesti seronokkkkk kalau pakai S4 ^_^

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...wah!! menariknya...:)

    ReplyDelete
  6. kalau dah berkenan...jgn tunggu lama2...... sambar aja......

    ReplyDelete
  7. menarik juga tawaran ni cuma tang kontrak 2 tahun tu je yg berat sikit.. Wie guna prepaid je.. senang.

    ReplyDelete
  8. samsung galaxy s4 banyak kemudahannya kak mia, memang best :)

    ReplyDelete
  9. Kot rasa boleh maintain caj tiap-tiap bulan tu sambaq je mia

    ReplyDelete
  10. cantik....tapi tak terfikir pulak nak sambaq

    ReplyDelete
  11. spec mmg best s4 tu.. tapi s advance pun ok jgak sbb ada function video call kn ^^

    ReplyDelete
  12. Gadget gadget ni mmg tak reti okje mia....

    ReplyDelete