Give Away V12gether TOPUP RM30 2013

Saturday, June 29, 2013

Give Away V12gether TOPUP RM30 2013


Wahhh... Eddie ada buat GA. Mia pun nak join sebagai tanda support Mia pada Eddie. Eddie dah lama berblog cuma Mia baru je kenal Eddie dalam satu dua bulan kebelakangan ini.

Slogan : Informasi Di Hujung Jari

Sebenarnya tak tahu nak buat slogan apa.. Mia main hentam je. Seterusnya Mia nak tag Paly dan Eraz.

Jom kita tengok apa syarat-syarat GA ini. (copy paste dari entri penganjur)

Syarat-syarat penyertaan:

1). Mesti Like Fan Page ini. [LINK] - done
2). Link back ke url ini. [LINK- done (kat sini linknya)
3). Korang mesti tampal BANNER dekat atas tu dekat entry korang.- done
4). Dan tag kepada 2 rakan blogger lain. Dan Pastikan dia orang tahu. - done
5). Mesti buat satu slogan yang terbaik untuk menang hadiah utama. - done


Pemenang UTAMA akan diputuskan berdasarkan Slogan terbaik. Manakala untuk pemenang saguhati sebanyak 5 orang akan di pilih secara random di [LINK]

** Setiap syarat diatas adalah wajib jika kurang satu akan ditolak penyertaan.
***Keputusan adalah muktamad, jikalau xpuas ati jugak pergi report dekat pejabat tok kadi berdekatan...hahahaha - amboi.... ada kaitan ke? hmmmm...


Hadiahnya:
Pemenang UTAMA : Topup RM30
Saguhati x 5 blog : Enrty Blog anda akan di review dan bloglistkan blog korang di blog ini sepanjang hayat..hu3

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 6 Julai 2013 11.59 PM. - cepat-cepat join...

sesiapa yang nak join, sila klik banner di atas ya...

46 comments:

  1. kira okey dh nie...bab tok kadi tu melawak je...xde kena mengena dgn yg hidup ataupun mati...mmg la xkenal low profile skit hahaha...masa mula2 berblooging dulu berguru dgn abgteror

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupp.. terbaik la eddie. ala, janganlah segan dengan mia.. kira ni anak didikan abgteror la, blogger SEO... ;)

      Delete
    2. anak didik yg xberapa nk terdidik..zaman tu start dgn abgteror, currentlife2u, ammboi tapi dorang lebih advance la

      Delete
  2. thanks kak mia sb tag paly.. on da way pegi join jugak, hehehe

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum, is ucapkan Good Luck lah dalam Give Away ini,

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum mia...semoga berjaya yer..;)

    ReplyDelete
  5. nmpk mcm best je segmen ni..msti ramai blogger yg join nti..good luck kak mia..

    ReplyDelete
  6. Nk join tp xde kenalan blogger hehehe all the best kak mia!

    ReplyDelete
  7. good luck kak mia :) boleh join lepas ni.

    ReplyDelete
  8. gudluck kak mia.. mana tau rezeki dpt topup :)

    ReplyDelete
  9. cam best jer...nak join jugaklah hihihi

    good luck mia...

    ReplyDelete
  10. tahniah awk salah seorang pemenang saguhati...hadiahnya adalah..blog akan direview dan dibloglist diblog v12gether ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh... touchingnya... terima kasih ya eddie...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters March 2017