image Segmen Bloglist Julai Blog Paly - Mia Liana

Thursday, June 27, 2013

# Blog Tagging

Segmen Bloglist Julai Blog Paly


Wahhh... Mia nak joinlah segmen Paly ni sebagai tanda support. Simple je segmen dia ni. Jom join. Jangan malu dan jangan segan.

Tak tahu nak karang apa dah.. entri penyertaan ni pun simple juga. Hehehe...

Sibuk-sibuk berkursus sempat juga nak join...

51 comments:

  1. wah kak mia... tenkiu sb sudi sapot.. hehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. Salam..selamat bersegmen..jemput join GA Farisha :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/santai-giveaway-kad-raya-2013-by-f-w.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. nak join juga la. hee :)

    ReplyDelete
  4. gud luck yew kak mia...nak join jgk huhu...serbuuuu

    ReplyDelete
  5. Slmt bersegmen mia...sya pun mau join...:)

    ReplyDelete
  6. Petang2 sikit nak join jugak skrg ada koje...:)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. waalaikumussalam bunda... terima kasih ya...

      Delete
  8. x sempat nak join. huhu. da lama x bukak blog tu yg x tau apa2 perkembangan

    ReplyDelete
  9. balas kunjungan. hehe. ;) done follow u~
    http://wonderfullifezanahamdan.blogspot.com/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan kak mia, terima kasih kakmia :)

    http://nufanwhatever.blogspot.com/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

    ReplyDelete
  11. balas kunjungan kak mia :) thanks sudi singgah taman saya.. :)

    ReplyDelete
  12. yaya singgah sini balas kunjungan kak mia :)

    ReplyDelete
  13. Goodluck sis!

    Jemput blogwalking di blog saya :)

    http://muchmuchmuchbetterthanyou.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. salam...ayu dtg dr segmen yg sama...ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen...

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/06/segmen-bloglist-julai-blog-paly.html

    ReplyDelete