Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Saturday, June 22, 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

26 comments:

  1. blog mia memang hebat..aktif lancar...je ke sini..

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama... sekali sekala join segmen blogger lain sebagai tanda support...

      Delete
  3. sorry lambat sikit update....

    thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  4. Bloghopping..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    fiza dah follow sini..

    ReplyDelete
  5. flying here :) peace yoo ! http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. membalas kunjungan dan memfollow blog ni....GooD Luck untuk segmen ni

    ReplyDelete
  7. Kunjungan balas dari segmen sama. Good luck Mia..

    ReplyDelete
  8. aiza membalas kunjungan dari segmen yang sama.. good luck kak mia.. :D

    ReplyDelete
  9. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
    bls kunjungan :D

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum & hai !
    contestant no 49 datang follow/jenguk (sbb dah follow) di atas rasa tanggungjawab sebagai peserta Segmen Follow Bloghopping Bubblynotes :)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    salam ramadhan :)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

Top Supporters May 2017