image Segmen Topup 3 Hari Bersama AkuBahrain - Mia Liana

Saturday, June 22, 2013

# Blog Tagging

Segmen Topup 3 Hari Bersama AkuBahrain



http://www.akubahrain.com/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html


Jom join Segmen Topup dari akubahrain.com kali ke-2
Segmen ini akan berlangsung selama 3 hari sahaja mulai pada jam ini.
TAMAT pada pukul 11.59 malam bertarikh 22 Jun 2013. 

 SYARAT-SYARAT :
(SILA BACA DENGAN TELITI!)

(1) Follow blog akubahrain.com termasuk Google +
(2) Buat entry bertajuk "Segmen Topup 3 Hari Bersama akubahrain"
(3) Wajib Copy dan paste Code html Yang telah  disediakan Oleh akubahrain.com pada entry korang 

Tutorial Copy paste kod html




(4) Wajib klik di sini [jujur] --> SINISINI dan SINI
(5) Letakkan url entry korang di blog ini --> akubahrain.com 


HADIAH : 
Cabutan Bertuah
RM5 x 6

SELAMAT MENYERTAI SEGMEN!

42 comments:

  1. paly join jugak.. jnguk2 sini :)

    http://www.paly.my/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html

    ReplyDelete
  2. good luck kak mia..

    have a visit
    http://novaleeza.blogspot.com
    for tudung raya

    ReplyDelete
  3. Kak mia, anis ada buat simple giveaway dekat blog, jemput join ye :)

    http://www.anisempoi.com/2013/06/calvin-klein-other-vouchers-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ya anis... tengoklah kalau kak mia sempat..

      Delete
  4. selamat bersegmen.. all the best kak mia.. :D

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum mia...selamat bersegmen lagi...;)

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana menyertai segmen ini. Nantikan keputusan segmen ini pada 23 hb Jun 2013 (Ahad). Semoga Berjaya.

    ReplyDelete
  7. balas kunjungan

    http://umikasum.blogspot.com/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html

    makasih bebyk..hikhik...rezeki

    ReplyDelete
  8. http://sabghina.blogspot.com/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html

    Terima kasih berkunjung di blog Ina ;D

    ReplyDelete
  9. http://www.mizisempoi.com/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html#comment-form

    bukan dah habis ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang dah abis pun... kak mia baru je sempat nak blogwalking..

      Delete
  10. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2013/06/segmen-topup-3-hari-bersama-akubahrain.html
    bls kunjungan :D

    ReplyDelete
  11. Hye , Anda di tag :)

    http://dramaticyang.blogspot.com/2013/07/little-giveaway-by-farah-arina.html

    ReplyDelete