image Balas Komen Entri Blog Secara Mobile - Mia Liana

Thursday, 18 July 2013

# Community # Tips

Balas Komen Entri Blog Secara Mobile

Mia barulah berkesempatan untuk membalas komen-komen pengunjung di entri blog. Terasa diri ini macam berinteraksi di dunia realiti dengan pengunjung blog walaupun hakikat yang sebenarnya hanyalah di dunia maya. Lebih selesa dan suka Mia buat aktiviti balas komen ini secara mobile.



Senang dan cepat nak loading apabila buka blog dengan mobile version. Sambil rehat... sambil balas komen... ala-ala santai nanti lama-kelamaan akan selesai juga....

mood seronok baca komen pengunjung... so sweet.. (^_^)


posted from Bloggeroid

51 comments:

  1. nset iman cikai2 xley nk komen2 xd wifi plak 2.kn komen kat lappy je

    ReplyDelete
  2. di mna2 saja, k.mia n beLog xdpt dipisahkan (^__^)v

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. kalau dah biasa... tentu rasa seronok. percayalah...

      Delete
    2. btol cakap kak mia tuu.. kene try dulu :)

      Delete
    3. belum cuba belum tahu....
      dah tahu nak selalu....

      Delete
  4. memang blogger tegar nie...hu3...teruskan usaha gigih ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab mia suka..... dan happy bila ngadap blog. tu la citernya, eddie...

      Delete
  5. blog mesti kena ada...hehehe, tak boleh dipisahkan sampai mobile pun bukak blog je..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. adui.... rasa kekurangan kalau tak ngadap blog satu hari..... huhuhu. kat handphone pun, jadilah...

      Delete
  6. Replies
    1. ada tutorial yang kak mia dah buat, adhie.... cuba belek label tutorial ya...

      Delete
  7. Kak Mia sama macam saya. Kalau saya tak on laptop. saya akan jenguk blog saya guna mobile phone.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal... ainim. rasa macam hidup tak lengkap tanpa blog.... huhuhu

      Delete
  8. yup acik pon kalau balas comment guna hp :)

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kak mia tak berapa faham.... bukan ke smartfon dah ada siap2 install kan internet browser? sama macam semua orang kan...

      Delete
  10. untunglah pakai mobile..
    cik akak masih guna lappy pula..hihi

    ReplyDelete
  11. kalau guna mobile mmg senang sikit. simple je :)
    kalau guna apps android untuk blog dia tak leh comment. bole pos je huhu

    ReplyDelete
  12. btol...guna mobile snang..kt memane pun bole reply komen

    ReplyDelete
  13. boleh try nanti ni.. tp tak suka sgt sebab skrin tak berapa nak besar mcm laptop.. haha

    ReplyDelete
  14. sis mia dan blog berpisah tiada. ^_^

    ReplyDelete
  15. sy pun suka komen kat mobile je. senang. tp tu la. ambik pakej 1G je sebulan. cepat la habis. klw ambik byk, mahal la pulak.

    ReplyDelete
  16. kan setiap komen dia hantar kat email. pastu bw dr situ je la.

    ReplyDelete
  17. pernah guna mobile tapi macam tak puas ler...itu pun balas kat blog orang lain rely komen, tapi tak pernah buat kat blog sendiri ler......huhu

    ReplyDelete
  18. kak mia memnag best :) tak pernah lepas dari balas komen2 kami kat sini

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum mia...mmg blogger yg baik dan peramah...:)

    ReplyDelete
  20. Betul3... Sy pun bls guna mobile...cpat sikit loading...

    ReplyDelete
  21. aiza takde smartphone lagi.. nak online kena guna broadband dan laptop juga.. hihi..

    ReplyDelete
  22. Pendek kata, masa tidak dibiarkan berlalu begitu saja. Betul tak Mia..

    ReplyDelete
  23. klau related dgn blog, sy lebih selesa reply guna lappy ^^

    ReplyDelete
  24. Skg saya tgh komen blog akak guna smartphone la nii.. cepat dan laju, kalau guna laptop/komputer sgt lmbt.. dah la laptop sya tuh selalu hang. Hehehe

    ReplyDelete