image EPHYRA - Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda - Mia Liana

Tuesday, July 30, 2013

# Advertorial # EPHYRA

EPHYRA - Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


EPHYRA
Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu dan Flawless Dalam 14 Hari

Wahhh... terasa teruja sangat Mia apabila diberi peluang untuk mencuba produk EPHYRA ini selama sebulan oleh www.oceanlife2u.com. Terima kasih banyak-banyak ya. Tidak sabar rasanya nak menunggu produk EPHYRA sampai ke rumah Mia hari Rabu ini... Bak kata orang pucuk dicita, ulam mendatang.... (^_^)

Apa itu EPHYRA?
Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang boleh merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Risaunya... halal ke tidak ni?
EPHYRA terbukti halal oleh JAKIM dan selamat oleh KKM. Jangan bimbang EPHYRA dijamin sebagai produk yang selamat dan tidak membahayakan kesihatan.


Banyak betul produk kolagen di pasaran. Apa bezanya dengan EPHYRA?
  • EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dari jenis "white fish" yang hidup di laut dalam di mana ikan di perairan laut dalam adalah bebas daripada pencemaran.
  • EPHYRA menggunakan kolagen yang terhidrolisis. Kolagen terhidrolisis terdiri daripada pecahan asid amino yang kecil dan mudah diserap oleh badan. 
  • Kolagen dalam Ephyra mudah diserap. Inilah yang patut diketahui oleh pengguna. Ramai yang mengambil kolagen tetapi lambat kesannya kerana faktor berat molekul kolagen yang tinggi mengakibatkan sukar untuk diserap. Berat molekul kolagen sesuatu jenama produk diukur dalam unit DALTON (Da). Semakin cepat diserap, semakin cepatlah nampak kesannya.
  • Saiz collagen EPHYRA = kurang dari 1500 Dalton, sangat mudah diserap oleh badan. Dengan minum EPHYRA kesannya boleh dilihat seawal 7 hari.
  • Kandungan kolagen EPHYRA adalah cukup untuk keperluan badan. Badan manusia tidak memerlukan kuantiti kolagen yang banyak sekali tetapi dengan kuantiti yang sedikit dan berterusan. Perlu diingatkan, pengambilan kolagen yang berlebihan akan memudaratkan buah pinggang.
Selain dari kecantikan kulit, ada lain lagi tak kelebihannya?
EPHYRA ialah skin supplement iaitu minuman tambahan untuk kecantikan kulit, malah ada banyak lagi manfaat lain selain kulit menjadi cerah dan anjal. Antaranya:-
  1. Energy booster ~ Ramai pengguna yang beritahu, selepas minum EPHYRA, rasa penat menjadi kurang. Mereka yang mudah lesu memang akan nampak kesannya dan apabila balik kerja masih boleh meneruskan kerja-kerja rumahtangga.
  2. Rambut kurang gugur ~ Kuatkan akar rambut, malah rambut baru banyak tumbuh. Ini terbukti kerana kolagen boleh menyuburkan dan menguatkan pertumbuhan rambut. 
  3. Sistem pembuangan menjadi lawas ~ membantu untuk mengawal berat badan. Ramai pengguna mengalami turun berat badan selepas minum EPHYRA
  4. Kuku menjadi cantik dan bersinar ~ merawat masalah kuku yang mudah patah
  5. Tumit merekah dan kering ~ masalah tumit dapat diatasi
  6. Lingkaran hitam di bawah mata akan berkurangan ~ tona warna kulit akan lebih sekata
  7. Mengurangkan sakit radang dan sendi lutut ~ Ramai yang sakit lutut apabila minum EPHYRA akan nampak kesannya dalam masa sebulan. Terutamanya kepada golongan warga tua, akan boleh berjalan laju dan menunaikan solat dengan mudah


Apa kata pengguna EPHYRA?
Tentu nak tahu juga testimonial dari pengguna EPHYRA dan lihat video-video lain di Youtube EPHYRA.




Promosi EPHYRA
Sempena Hari Raya Aidilfitri... kalau sebelum ini harga sekotak EPHYRA ialah RM 228, tetapi sekarang hanya RM 197 sekotak. Di dalamnya mengandungi 30 sachets (15 gram setiap sachet) untuk sebulan. Memang berbaloi..


Ada lagi.... Yang ini memang tidak sabar Mia nak beritahu. Promosi yang lagi berbaloi. Pengunjung blog ini boleh beli 2 kotak EPHYRA pada harga RM380 sahaja + FREE GIFT. Sila emelkan ke info@oceanlife2u.com dengan nyatakan nama blog ini, mialiana.com untuk dapatkan harga promosi ini.

Memang menarik, tertarik dan tergoda sungguh dengan EPHYRA ini, Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau whatsapp ke 0146118445.

Sesiapa yang berminat boleh hubungi,

Official Website : www.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com

entri sticky post 24 jam ini dimasukkan pada 7.00 pagi, 29 Julai 2013.

Entri berkaitan :
- Produk Ephyra Tajaan OceanLife Dah Sampai

38 comments:

  1. salam kak mia..dah ramai juga yang menggunakan produk nie.nampak macam berkesan kan..nanti nak tengok jugak result dari kak mia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam rohaida... harap2 ada kesan positif nanti...

      Delete
  2. assalamualaikum mia....wah semakin berseri2 pada hari raya nanti...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam mama.... lebih kuranglah tu...

      Delete
  3. wah.. persiapan diri utk raya la ni.. :)

    ReplyDelete
  4. kenal sorg blogger yang guna ephyra.. nampak berkesan.. =)

    ReplyDelete
  5. amboi xnak kalah...makin mengancam la Mia lepas ni

    ReplyDelete
  6. fuh, macam-macam produk sekarang ye..

    ReplyDelete
  7. pernah cuba gak EPHYRA ni tapi sekejap je la hehe..

    ReplyDelete
  8. Lelaki pun boleh juga..tetapi wanita lebih penting kesihatan dan kecantikan...

    ReplyDelete