image Hari Ke 9 GA : Sudah Ada 183 Penyertaan - Mia Liana

Monday, 15 July 2013

# Segmen Giveaway

Hari Ke 9 GA : Sudah Ada 183 Penyertaan


Mia baru sahaja selesai update senarai peserta Giveaway 10K Followers. Hari ini ialah hari yang ke 9, Giveway ini berlangsung. Alhamdulillah setakat ini sudah ada 183 penyertaan. Terima kasih kepada semua yang sudi memberikan sokongan terhadap Giveaway ini.


Kepada yang belum join, Mia amat-amat alukan pernyertaan anda. Sila klik SINI untuk join. Manalah tahu kan.... anda ada tuah.

support Mia ya...

25 comments:

  1. belum sempat join lg..hari ini nak buat klu sempat insyallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo takpe... masih ada masa beberapa hari lagi ni...

      Delete
  2. Assalamualaikum, alhamdullilah. ramai gila supported kak mia. heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... terima kasih ya sheila.. (^_^)

      Delete
  3. waahhh...ramainya...persaingan sengit ni.

    ReplyDelete
  4. wah hebat2...ada x change sy nk menang kali ni..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah eddie.... kalau dah rezeki takkan ke mana...

      Delete
  5. alhamdulillah... sambutan hangat tu kak mia!^^

    ReplyDelete
  6. alamak, apasal PG tak perasan ni? nak join sama sekarang juga !

    ReplyDelete