image Jerebu Sudah Pulih Di Johor Bahru - Mia Liana

Monday, 1 July 2013

# Entertainment Matters # Informasi Semasa

Jerebu Sudah Pulih Di Johor Bahru

Alhamdulillah.... pagi ini apabila Mia lihat di handphone, indeks pencemaran udara (IPU) di Johor Bahru berada di paras selamat dengan bacaan 47.

Printscreen dari handphone Mia...




Jerebu sudah pulih. Dah boleh mula buat aktiviti luar. Tidak perlu lagi berkurung di rumah. (^_^)

syukur.. udara dah bersih....

posted from Bloggeroid

50 comments:

  1. alhamdulillah.. jerebu di sini pun dah pulih.. :D

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, area Nilai pun dah makin okey..

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. permulaan Julai yang baik.. :)

    ReplyDelete
  4. semakin cantik cuaca di JB sekarang..
    alhamdulillah..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah,kat kota tinggi pun dah okay,cuma kerap hujan...hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. lega kan kathy... bila hujan turun... jerebu semakin hilang...

      Delete
  6. Alhamdulillah...lepas nie...boleh lah jalan-jalan kan kak mia..:)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah semoga pulih sepenuhnya dan berterusan

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. Moga tidak berulang lagi..

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah.. semuanya pun dh makin pulih... jerebu peringatan utk semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengajaran dan peringat buat kita semua supaya lebih menghargai udara..

      Delete
  10. betul tu jb dah okay...cuma muar je belum sangat..

    ReplyDelete
  11. Syukurkan.... Hari tu balik Muo, pun dah clear

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo muor dah elok dah... berbanding dulu, teruk betul kan hainom..

      Delete
  12. alhamdulillah.. hampir semua kawasan seluruh negara baik dah..

    ReplyDelete