image Makan Malam Di McDonald - Mia Liana

Thursday, 4 July 2013

# From Me

Makan Malam Di McDonald

Entahlah... malam ini nak makan burger pula. Mungkin seharian berkursus, terasa otak sungguh letih. Nak makan menu yang berat, takut tak habis. Makan burger sahajalah. Kalau tidak habis, boleh bungkus bawa balik hotel.






Sungguh menyelerakan. Jemput makan semua...

perlu ceriakan mood untuk menghadapi sesi kursus pada hari esok....

38 comments:

  1. Aritu family ada gak beli mc'd tp Teena takley mkn sbb kena chicken pox..huhu

    ReplyDelete
  2. dah lama aiza tak makan mc D.. mak aiza tak suka burger..

    ReplyDelete
  3. wah sedapnya ^^v selamat menjamu selera :)

    ReplyDelete
  4. cik akak paling suka bubur ayam dan kentang kat situ kak mia

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo... kak mia lebih suka burger dan kentang je... hehehe..

      Delete
  5. wah. sedapnye kak mia. kite pun mkn mcD jugak ptg td. samurai burger. hehe.

    ReplyDelete
  6. bila letih, makan yang simple je kan..nanti muak pulak..sekali sekala tuka selera :)

    ReplyDelete
  7. seumur hidup fae rasanya x sampai 5 kali fae pernah makan di mcD hehe

    ReplyDelete
  8. Yummm !!! Samurai burger MCD pun sedap jugak.

    ReplyDelete
  9. Sya bru je oder beger..tp beger tepi jln ni je...lapar2..

    ReplyDelete
  10. samurai beger dh kembali...tapi saya maish dlm boikot mcD.. saya makan beger bakar aje.huhu

    http://akutaksunyi.blogspot.com/2013/07/promotion-july-gla-complex-ape-tuuu.html

    ReplyDelete
  11. deno makan je McD ni.. tapi tak selalu sbb ianya tinggi MSG.. doktor deno dah pesan.. hihik^^ nak makan boleh tapi jgn selalu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. sekali sekala deno... layan tekak kak mia ni. stres kot..

      Delete
  12. Eraz mmg tak blh lepas beli sundae ice cream coklat plus fries klu d mc d.. cicah! alahai.. bestnyer..

    ReplyDelete
  13. Bila tak dah penat, selalunya makananlah yang jadi penawarnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu.. terapi dan penawar yang terbaik... hehehe

      Delete