image Pemenang Giveaway 10K Followers Mialiana.com - Mia Liana

Tuesday, 23 July 2013

# Segmen Giveaway

Pemenang Giveaway 10K Followers Mialiana.com


Tibalah masanya yang dinanti-nantikan. Sila rujuk nombor peserta di SINI. Dengan ini, Mia ingin umumkan 33 blogger yang bertuah dipilih melalui random.org ialah....

❤ 1 x Jus Delima Pompure bernilai RM 150


❤ 1 x Glutaking bernilai RM 150



❤ 1 x Kain pasang Satin Cotton Vietnam bernilai RM 65

❤ 1 x BB Plus Collagen bernilai RM 180

❤ 3 x tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6



❤ 1 x Teddy Bear bernilai RM 100


❤ 2 x Bantal Love mialiana.com bernilai RM 35




❤ 1 x Wang Tunai RM 50



❤ 1 x Novel Cintaku Luruh di Oxford bernilai RM 34


❤ 1 x Novel Dia Yang Aku Pilih bernilai RM 22


❤ 1 x Farcheese Powder bernilai RM 25

❤ 3 x Doodle bernilai RM 10





❤ 2 x Multifunctional Buff (Seamless Magic Scarf) bernilai RM 15




❤ 9 x Topup bernilai RM 10

http://ieta-myblog.blogspot.com - 3 x Topup bernilai RM 10



http://deqnyssfashion.blogspot.com - 2 x Topup bernilai RM 10


http://keymekeymoo.blogspot.com - 2 x Topup bernilai RM 10


http://www.nurdzafirah.my - 2 x Topup bernilai RM 10



❤ 4 x hadiah misteri (wang tunai) bernilai RM50.00

Khas untuk 4 orang peserta yang terawal. (^_^)





Diucapkan tahniah kepada semua pemenang di atas. Kepada yang tidak berjaya, diharap dapat berusaha lagi dalam Giveaway yang akan datang.

Semua pemenang dikehendaki hantarkan butiran berikut ke message inbox Fanpage Mialiana.com dengan segera dalam masa 7 hari.

Nombor Peserta :
URL Entri Penyertaan :
Hadiah Yang Diterima :
Sponsor :

Selepas menerima maklumat terperinci daripada peserta, Mia akan maklumkannya kepada sponsor yang berkenaan. Sekiranya dalam masa 7 hari hadiah tidak dituntut, pemenang baru akan dicari melalui cara yang sama, sila rujuk SINI. Harap ambil maklum tentang perkara ini.

leganya dah selesai...

81 comments:

  1. Alhamdulillah...rezeki ramadhan..macam tau2 je belum topup lagi..hehe,thanks kak mia

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada yg bertuah...salam Ramadhan kak Mia

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...ada jugak rezeki menang...tahniah kepada yang lain

    ReplyDelete
  4. Congrats to all winner!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ... dapat hadiah misteri ... thanks sangat-sangat kak mia..

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang...wow lumayan hadiah2 nya

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang...best hadiah dia..

    ReplyDelete
  8. alhamdunillah. ade rezeki bulan ramadhan nie. menang novel. terima kasih sis.

    kepada yang berjaya tahniah yee.enjoy ur giftss! :D

    ReplyDelete
  9. lg sikit je no nak kena. haha
    tahniah kpd pemenang :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah...tak sangka pula jadi yang 4 terawal..hihi...
    makseh kak mia....makseh sponser :)

    ReplyDelete
  11. ASSALAMUALAIKUM KAK MIA. TAHNIAH KEPADA PEMENANG. MUNGKIN BUKAN REZEKI SAYA...

    ReplyDelete
  12. tahniah pd pemenang..sengit jugak penyertaan yer..

    ReplyDelete
  13. tahniah kpd pemenang. hadiah pun best2 jugak ^^V

    ReplyDelete
  14. Tahniah semua.. Eraz tidak bernasib baik.. ;)

    ReplyDelete
  15. Tahniah kpd semua pemenang, tak kena nombor sy..47 lol :P

    ReplyDelete
  16. aik? dapat jugak? dapat doodle.. jadi la..saja masuk untuk suka2.. hehehe :)

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada semua pemenang...dan tahniah kpd kak mia...atas GA yang best~ mesti semua pemenang seronok kala ni. Krole tumpang gumbira untuk kamu semua. tak sabar nak join GA kak mia lepas ni. roger2 ya kak mia

    ReplyDelete
  18. ala miss satu nombor jek...xde rezeki kali nie...apa2 pun tahniah la kepada semua pemenang...dan syabas kepada Mia kerana berjaya dengan GA yang gempak ini

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah tersenarai. hee, thanks kak Mia :D

    ReplyDelete
  20. tahniah kpd semua pemenang hadiah dari saya ~ adianiez.blogspot.com :-)

    ReplyDelete
  21. assalamualaikum mia...alhamdullilah ada rezeki juga mama mekacih mia...detailnya mama dah hantar yer...:)

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah menang top up...hehehe..tahniah semua

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum. alhamdullilah. tak sangka sheila menang.. heee sheila inbox ye kak mia :)

    ReplyDelete
  24. Sikit lagi. tapi takpe la takde rezeki kan :) tahniah semua yang menang.

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah..menang top up terima kasih kak mia dan sponsor :)

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah amin menang jugak haha ni first saya menang GA wahhh bestnya syukur

    ReplyDelete
  27. Alhamdulillah dapat topup free. Yeayyy!!

    TQ MIALIANA & SPONSOR =)

    ReplyDelete
  28. sedih tgkk... mcm mana amal boleh xjoin ??
    tahniah pd pemenang

    ReplyDelete
  29. Assalamu'alaikum, alhamdulillah dan tahniah kepada semua pemenang ya...to Dearest Mia, kak Ummi ada satu soalan ya, bagaimana ya nak tahu pemenang yang berjaya...sukanya kalau kak Ummi one of them... :D...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... kak ummi.

      cuba kak ummi semak no peserta kak ummi di entri ni http://www.mialiana.com/2013/07/gamialiana10kfollowers.html

      pastu lihat kat entri ini, sama ada ada nombor peserta kak ummi yang naik, atau pun tidak.

      Delete
  30. Tak dapat hadiah pun tak pe, dapat tambah follower sikit-sikit... Hahaha... Tahniah kepada semua pemenang!!!

    ReplyDelete
  31. Alhamdulillah..menang :) rezeki bulan PUASA :D

    ReplyDelete
  32. TAhniah kepada semua yg berjaya :)

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah..ada nama ahkak..ngeheheh..tahniah buat psereta yang lain...

    ReplyDelete
  34. Peluang utk menang sangatlah tipis sbb solehah org yg kedua terakhir yg join.hehe :)

    ReplyDelete
  35. bila nak buat contest lagi?.. eh GA

    ReplyDelete