image Proses Tuntutan Hadiah Giveaway Sedang Berlangsung - Mia Liana

Wednesday, 24 July 2013

# Segmen Giveaway

Proses Tuntutan Hadiah Giveaway Sedang Berlangsung

Alhamdulillah.... ada beberapa orang pemenang telah pun menerima hadiah mereka pada hari ini daripada sponsor. Sukanya Mia...

Sejak keputusan pemenang Giveaway 10K Followers diumumkan semalam, sudah ada ramai pemenang yang melaporkan diri di fanpage Mia. Kepada yang belum, sila berbuat demikian dalam masa 7 hari selepas keputusan diumumkan. Butiran yang diperlukan hendaklah dilengkapkan dan Mia akan maklumkannya kepada sponsor yang berkenaan.

Mia lebih suka memilih cara seperti ini supaya proses tuntutan hadiah menjadi senang dan cepat. Ia juga boleh mengelakkan masalah yang mungkin akan timbul di antara sponsor dan pemenang.



Di harap semua sponsor yang dapat memberikan kerjasama sepenuhnya semasa proses tuntutan hadiah ini berlangsung. Terima kasih...

kali pertama melibatkan ramai sponsor.. risau juga ni...

posted from Bloggeroid

56 comments:

  1. acctually amal xjoin :(
    alahai ruginya

    ReplyDelete
  2. kathy pun tak join..susah nak klik blog kawan2..

    ReplyDelete
  3. Tak sabar nak terima hadiah.. Hehe.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hadiah telah diposkan pagi tadi... tracking no pun telah diberikan...

      Delete
  4. assalamualaikum mia....seronoknya x sabar nak dpt hadiahnya ni...:)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. sabar ya.... butiran maklumat telah diberikan kepada sponsor...

      Delete
  6. pe2 pon eyma tak menang..hurm..hehe..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe2.. meh paly blanjer megi.. kan kite duk kt kelantan, hehehe

      Delete
  7. Replies
    1. takpe.... next time kalau ada lagi...nanti join ya...

      Delete
  8. aik.. my mesej ... hehhe... dah dapat hadiah ... alhamdulillah ..

    ReplyDelete
  9. Makseh untuk kak mia dan sponser tau...memang terbaik lah sponser kak mia tu...bertanggungjawab betol....sekejap jeterus dapat...cik akak tak kisah biarpun lambat kak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 cik akak... tentu seronok dah dapat duit raya tu...

      Delete
  10. Para pemenang mesti dah gatal tangan untuk menerima hadiah.
    Tahniah pada semua.

    ReplyDelete
  11. pakcik menang motor !!!! yahooooo............

    ReplyDelete
    Replies
    1. menang teddy bear... ekekeke... rezeki... kini tidor malamku tak kesepian lagi ekekekekeke

      Delete
    2. wahhhh tahniah ya.... dah ada teddy bear lepas ni. tentu akan dapat mimpi yang lebih indah... (^_^)

      Delete
    3. harap2 teddy bear tu teddy bear mompuan ekekek

      Delete
  12. tahniah tahniah. ada segmen kak mia buat next time nad join lagi :))

    ReplyDelete
  13. bertuah ler sapa yang menang tuh.......

    ReplyDelete
  14. kita tgok aje la...hahaha...cpt2 tebus hadiah tu..lau xnak bg dkt aku je la

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. sila lihat entri http://www.mialiana.com/2013/07/pemenang-giveaway-10k-followers.html

      Sila semak nombor peserta terlebih dahulu.

      Delete
  16. ika dh anta butiran :) x sbr plak nk dpt . thanks kak mia and paly

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar ya ika... paly akan poskan nanti dan sms kan tracking no pada ika.

      Delete
  17. dah PM kak Mia dah semalam... mood happy... ehehheh (mcm budak2 je saya..)

    ReplyDelete
  18. Kalau melibatkan ramai orang mmg agak susah sikit nak monitor!

    ReplyDelete
  19. Hah, baru terperasan, ada sorang tu, 31/7/2013 baru dia like fanpage, hari ni baru perasan dia msj kat fanpage nak tuntut hadiah prepaidnya. Yg sorg lagi dh bagi. Yg sorang lagi tak like fanpage n tak mesej, taknak kowt prepaid tu... hehe...

    ReplyDelete