image Senarai Hadiah Giveaway 10K Followers Yang Tidak Dituntut - Mia Liana

Tuesday, 30 July 2013

# Segmen Giveaway

Senarai Hadiah Giveaway 10K Followers Yang Tidak Dituntut



Nampaknya telah genap 7 hari selepas Mia buat pengumuman pemenang minggu lepas. Ternyata ada beberapa hadiah yang tidak dituntut dalam tempoh tersebut walaupun Mia dah maklumkan di blog, fanpage, facebook dan google+.

Hadiah yang tidak dituntut ialah

1 x Tudung DeZahra bernilai RM 75 serta Brooch bernilai RM 6

1 x Bantal Love Mialiana.com bernilai RM 35

1 x Multifunctional Buff - Seamless Magic Scarf bernilai RM 15

2 x Doodle bernilai RM 10  - telah dituntut (update pada 1/8/2013)

Ini bermakna 5 kali cabutan akan dibuat menggunakan random.org bagi peserta yang masih mengekalkan entri penyertaan di blog. Semakan akan dibuat dan senarai peserta terkini untuk cabutan bertuah kedua akan dimaklumkan kemudian.

Mana tahu, anda ada tuah kali ini... Good luck ya...

syukur.. kebanyakan pemenang dah dapat hadiah mereka daripada sponsor....
posted from Bloggeroid

40 comments:

  1. sayangnya tak dituntut...bagi sy jelah...hehe
    alhamdulillah..hadiah dah dapat..:)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum, sheila dah terima hadiah syampoo tu. terima kasih ye. nak lagi hadiah, boleh? hehehehe

    ReplyDelete
  3. saya dah tuntut tapi hadiah saya belum sampai

    ReplyDelete
  4. rugilh kalau xtntut hu3..baik bg sy je :D

    ReplyDelete
  5. Yehaa, ada chance ni nak menang. Tak memang pun

    ReplyDelete
  6. isk budak-budak nie...Allah bagi rezeki tak nak pula...
    cik akak nie...hadiah hari tu...dah habis isi topup..hihi :)

    ReplyDelete
  7. spa ler yg tak nak hadiah nie, kalau tak mahu bagi ler kat sini........

    ReplyDelete
  8. xde rezeki la mrk2 tu kan mia...sapa lah agaknya tu^^

    ReplyDelete
  9. harap2 ada rezeki kali kedua cabutan ni.. :)

    ReplyDelete
  10. dah tuntut tapi blm sampai lagi... tak lama lagi kot sampai

    ReplyDelete
  11. Siapa kah itu, ade yg x buka lot xtau kot..

    ReplyDelete
  12. kak ... seorang pemenang dah contact deno.. tinggal seorang lagi belum contact deno..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sapa ya.. deno? dia tak lapor diri kat fanpage kak mia pun.

      Delete
  13. Mesti yg mng tu x perasan dia menang.. Hehe

    ReplyDelete
  14. agaknye le MIA - pemenang x perasan mereka menang
    hhuhuhuhu - cuba juga nak xtgk senarai pemenang tp x jumpa

    ReplyDelete
    Replies
    1. perasan delimasari, sebab mia dah komen kat blog, tinggalkan mesej kat shoutbox, inbox facebook dan fanpage diorang dan juga tinggalkan mesej kat google+.

      satu lagi memang dah terkandung syarat2 di entri sini http://www.mialiana.com/2013/07/preview-giveaway-10k-followers.html

      Delete
  15. ada juga hadiah giveaway yang orang taknak...tolak rezeki namanya.

    ReplyDelete
  16. wah..rugi la sape yang xnak tu hehe..bagi saya la

    ReplyDelete
  17. dah umum ke belum pemenang hadiah x dituntut ni...mcm ada peluang jek lagi nie

    ReplyDelete
  18. Akak pun ada peluang lagi ke? hehe?

    ReplyDelete