image Wordless Wednesday 38 - Mia Liana

Wednesday, 3 July 2013

70 comments:

  1. suka beli putu bambu simpang traffic light kota tinggi kak mia..sedap..sorry..lari tajuk..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo kat situ ekk... tentu sedap...

      *takpe.. lari tajuk skit...

      Delete
  2. Nampak lain jer warnanya, selalu jumpa putih melepak! Sedap putu piring ni. Xramai yg tau buat...beli ajer le, hehe

    ReplyDelete
  3. wah.. sedapnya breakfast kak mia hari ni.. aiza pun suka makan.. :D

    ReplyDelete
  4. nnt bule share resepi buat putu piring ni kak mia~

    ReplyDelete
  5. Wahhh putu piring...dah lama xmkn...huhuhu

    ReplyDelete
  6. tgh diet ni nak bln pose kan
    tp xsalah lau nk rasa skit
    dap woooooooooo haha

    ReplyDelete
  7. Putu piring paling sedap dekat kelantan dengan lumut..memng lemk berkrim..:)

    ReplyDelete
  8. nmpk kuning...mesti byk gula kan...sedaap!

    ReplyDelete
  9. da lama tak makan putu piring...sedapnya if dapat makan...

    ReplyDelete
  10. Kegemaran suami akak ni. Setiap minggu beli di pasar malam..
    Mia buat sendiri ke?

    ReplyDelete
  11. Makanan favorite ni Mia..tapi mesti ada banyak kelapa and gula melaka..best..

    ReplyDelete
  12. adehhh kat johor punye ada yang pandan punye ,sedapnye

    ReplyDelete
  13. Putu piring sedap! Arol suka makan time putu piring tue masih panas. :)

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. hmm.. tak tahu nak describe macamana... nanti ainim rasa lah ya...

      Delete
  15. Kak Mia pun suka putu piring ea? Mieza kurang sikit kuih2 yang ada kelapa ni kecuali kaswi dgn buah melaka.. Hehe..

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum mia...sedapnya tengok...;)

    ReplyDelete
  17. tak pernah makan putu ni. selalu makan putu cawan je :)

    ReplyDelete
  18. tak makan sgt putu piring... tak tau nape, tak kena dgn tekak kot. huhu

    ReplyDelete
  19. dah lama tak makan. kat pasar malam pun dah jarang orang jual putu piring ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada tempat yang takde juga ni... tak semua tempat ada..

      Delete