image Produk Ephyra Tajaan OceanLife Dah Sampai - Mia Liana

Friday, 16 August 2013

# EPHYRA

Produk Ephyra Tajaan OceanLife Dah Sampai


Wahhhh... best dan teruja sangat Mia. Apa tidaknya, produk Ephyra telah selamat sampai tengahari tadi. Walaupun mengikut perancangan akan sampai sebelum raya. Tidak mengapalah. Yang penting dah selamat sampai hari ini.

Terima kasih diucapkan kepada OceanLife kerana menaja produk ini selama sebulan.





Boleh lihat entri review pengenalan produk ini yang Mia telah buat di SINI.

Nantikan review kedua daripada Mia selepas sebulan menggunakannya. Harap sangat dapat perubahan positif apabila mencuba produk ini. Tunggu ya...

Kepada yang berminat, boleh whatsapp ke 0146118445 untuk dapatkan harga istimewa sebagai pengunjung blog ini.


mood teruja...

32 comments:

  1. saya tengok pun dah teruja kak mia..bestnya dpat nie..sbb testimoni kata bagus produk nie

    ReplyDelete
  2. Seronoknya. Nanti kakcik baca kesan penggunaannya pulak... :)

    ReplyDelete
  3. sonoknye akak! xsbr nk tggu testimoninya...

    ReplyDelete
  4. wah!best2.sy pon mmg tgh guna produk ni..mmg berkesan...selamat berephyra ye...;)

    ReplyDelete
  5. Oh..ephyra ni ya..pernah baca dalam entri blogger Nory..mcm menarik.

    Tak sabar nak tunggu update terbaru kak mia

    ReplyDelete
  6. Looking forward nak tengok hasilnya Mia...good luck k..

    ReplyDelete
  7. dah sampai ek kak? occay, all the best... *_^

    ReplyDelete
  8. Hai marilah join mini giveaway dari saya...lollista

    http://lollista.blogspot.com/2013/08/first-mini-giveaway-by-lollista.html

    ReplyDelete
  9. okay...nanti boleh share2 ye..heheh

    ReplyDelete
  10. jom singgah!!!!
    http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/08/berita-tergempar.html

    ReplyDelete
  11. Wah! Dapat produk tajaan.. Bestnya! Nanti jangan lupa update testimoni ye sis.. =)

    ReplyDelete
  12. Hi sis..mcmne nk dpt brg free ini?hihi

    ReplyDelete
  13. Seronoknya dapat sponsored Mia...
    Tak sabar tunggu perubahan Mia ...

    ReplyDelete
  14. Wah bertuahnya dapat sponsor.. Nak tahu juga kebaikan dan kesannya nanti..

    ReplyDelete
  15. wah bestnya.. kena sponsor lg tu.. =)

    ReplyDelete
  16. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete