Dapat Jemputan Event Ephyra

Monday, October 14, 2013

Dapat Jemputan Event Ephyra

Bulan ini sahaja ada 2 jemputan event di Kuala Lumpur. Yang pertama itu Mia dah confirm untuk hadir. Yang kedua pula ini, event Ephyra belum buat pengesahan kehadiran lagi. Takkan nak turun Kuala Lumpur lagi... Kos tu yang tak mengizinkan.




Kalau duduk dekat-dekat kawasan Kuala Lumpur senanglah nak datang event. Tapi tinggal kat Johor Bahru. Masih lagi belum buat keputusan.




Ada juga beberapa event sebelum ini yang terpaksa Mia tolak. Bukannya Mia sombong.. faham-faham sahajalah keadaan Mia yang jauh ini.

masih dalam pertimbangan..

posted from Bloggeroid

26 comments:

  1. tahniah kak mia sebab dapat jemputan ke -event... *_^... wah mesti seronok ni...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mia....tahniah2 mia...:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak mia, bukan senang nak dapat jemputan tu :)

    ReplyDelete
  4. payah jugak ye kak, kalau dah setiap minggu pegi KL....mau habis duit dekat tol dengan minyak je

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...Semoga bahagia dengan semua yang dilalui ye...

    ReplyDelete
  6. tahniah MIA -- nak beli ephyra le MIA - haritu xsempat nk pegi kat MINES ada fair tu

    ReplyDelete
  7. Bestnya dapat event tapi kalu join event ditanggung takpa la jugak kan..

    ReplyDelete
  8. Event2 ni memang banyk di Kuala Lumpur je. Tak ada rezeki tu namanya.

    ReplyDelete
  9. tu la psl kn... kalo dkt mst dh byk event g... xde rzki kta org....

    ReplyDelete
  10. jauh akak nak kena ulang alik tu. 20hb ni harap sangat dapat peluang jumpa akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 20hb tu memang confirm kak mia pergi... ;)

      Delete
  11. bestnya dapat byk jemputan.. tapi tu lah kak mia.. kalau jauh ni susah nk pergi.. huhu

    ReplyDelete
  12. Salam,

    being an authorised EPHYRA dealer, im so excited to share with you the product that has giving wonders to most of the ladies out there.

    FYI, im selling EPHYRA at a very good deal! (below market price for sure!)

    let me know if you are interested :)

    spread the love!

    Izza (EPHYRA Authorised Dealer)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.