1st Giveaway By Miss Fluffy

Tuesday, October 8, 2013

1st Giveaway By Miss Fluffy


1st Giveaway By Miss Fluffy


Entri pertama untuk hari ini. Mia nak join giveaway ini sebagai tanda support pada cik penganjur. Ada hadiah menarik untuk dimenangi. Pemenang akan dipilih melalui random.org dan Giveaway ini akan tamat pada 27 Oktober 2013.

kalau sudi jomlah join....

posted from Bloggeroid

41 comments:

  1. Thanks sudi join giveaway MF ni :) Good luck!

    Boleh semak no.link di senarai peserta : Senarai Peserta 1st GIVEAWAY BY MISS FLUFFY

    -Jika ada kesilapan apada link atau tiada dalam senarai boleh inform MF ye..^^

    ReplyDelete


  2. gud luck!
    MG pun baru je join ...
    hope ada luck kan?

    ReplyDelete
  3. Fuza pun join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    Good Luck Mia

    ReplyDelete
  4. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    1st-giveaway-by-miss-fluffy

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum,TB join juga..gud luck tau,done follow awk jugak ;)

    http://ceritasitelingabulat.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete
  6. hai..dtg jalan2 dari segmen yang sama dan follow sini :)

    Goodluck!

    klu free, jemput dtg jln2 ^^

    http://sfaezah.blogspot.com/2013/10/1st-giveaway-by-miss-fluffy.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.