Jalan-Jalan Cari Flora Terrace Hampshire Place

Sunday, October 20, 2013

Jalan-Jalan Cari Flora Terrace Hampshire Place

Semalam petang, Mia dan Suami Mia jalan-jalan cari Flora Terrace Hampshire Place. Lokasi berdekatan dengan Ampang Park dan di kawasan belakang Bank Of China.

Sabtu ini Mia ada jemputan event Ephyra. Ada cerita dalam entri SINI. Senang sedikit nanti nak datang bila dah tahu tempatnya. Pening juga bawa kereta kalau tak tahu jalan di Kuala Lumpur ini.. takut tersesat jalan. Ni pun dah tersesat juga sebab belok kiri ke Persiaran Hampshire. Bila tanya pak guard, rupanya terus ke penghujung Jalan Mayang Sari masuk dari Bank Of China. Barulah jumpa...












Sempat juga tanya staf Flora Terrace tempat untuk parking kereta. Keputusan pun dibuat dan Mia akan hadir ke event ini dengan Suami Mia. Bukan senang nak buat keputusan ini... lama juga ambil masa...

mood lega... dah tahu tempatnya....

posted from Bloggeroid

25 comments:

  1. Haah.. kan senang dah tahu tempat..takda la tersesat nanti..huhu

    ReplyDelete
  2. ok la tu kak mia suda jumpa tempat..tak la buang masa nak mencari nanti :)

    ReplyDelete
  3. bila dah tahu tempatnya mudah sikit kak mia dan suami nak tuju..jimat sedikit masa dan tenaga kak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah... jua azura.. itu yang lebih penting..

      Delete
  4. Paling tak suka kalau tersesat.dah tu terlewat!

    ReplyDelete
  5. Itu kawasan condo orang kaya-kaya tinggal dekat situ

    ReplyDelete
  6. cantiknya tempat tu.. best dapat minum petang-petang kak

    ReplyDelete
  7. cantikkkk
    singgah sini http://syiralokman.blogspot.com/
    "Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
    - Saidina Ali bin Abi Talib-

    ReplyDelete
  8. ohhh...siap ricky siang-siang yea MIA...senang.....

    ReplyDelete
  9. klu g kl..kawan2 kat kl yg bawak g mana2..hihik

    ReplyDelete
  10. betul kak mia.kena riki2 dulu tempat tu kalau belum pernah menjejakkan kaki ke situ...taklah nanti tergesa-gesa pada hari event tu

    ReplyDelete
  11. OKje pun belum tentu pass masuk KL Mia hehe

    ReplyDelete
  12. memang pening pun kak.. even guna gps pun boleh tersesat jugak.. haha.. better kita cari tempat tu dulu before hari kejadian.. jgn bila nak pergi, baru nak cari.. huhu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.