Makan Malam Dengan Pengasas Produk Ephyra

Monday, October 28, 2013

Makan Malam Dengan Pengasas Produk Ephyra

Wahhh bestnya tadi. Mia dengan pengasas produk Ephyra, Puan Amiza. Kami makan malam di Aji Don Alley, Plaza Damas Sri Hartamas. Baiknya hati Puan Amiza ni ambil Mia di Quality Hotel City Centre pukul 8.00 malam tadi. Tengahari tadi Mia sampai Kuala Lumpur. Esok Mia ada seminar IT di sini.

Dapat jugalah Mia berborak secara in-person dengan Amiza (lebih mesra guna nama ni). Kata orang, kisah di sebalik suka duka produk Ephyra. Macam-macam lagilah yang diborakkan sehinggalah timbul idea nak cuba buat Giveaway kat blog Mia ni. Terharunya Mia. Hadiahnya ialah produk Ephyra. Doakan agar perancangan untuk kerjasama Giveaway ini menjadi. Maklumlah kan... bukan senang nak buat. Agak-agak ramai tak.. yang nak join Giveaway Ephyra ini? Risau juga Mia, kot-kot tiada sambutan ke... Harap sangat pengunjung akan suka dengan Giveaway ini nanti kalau perancangan ini menjadi.

original faces tanpa make-up

kuey teow goreng penang

dari handphone iphone 5 Amiza

kotak ke 3 Ephyra untuk Mia

Alhamdulillah.. syukur. Mia dapat kotak ke 3 Ephyra daripada Amiza. Terima kasih ya. Suami Mia juga dah mula gunakan produk ini.

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com 
atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

seorang wanita yang berpandangan jauh, cekal dan rajin berusaha... terbaiklah pengasas produk Ephyra ini...

39 comments:

  1. Bagus2. Buatlah giveaway tu akak. Solehah akan cuba join nanti :)

    ReplyDelete
  2. wah.. bestnya... jadi smkin best kita guna produk sbb dpt jmpe pngasasnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kan... maria. rasa akan lebih confident...

      Delete
  3. bestnya kak dapat produk nie...buatla GA kak..confirm ramai yang nak join..sape taknak guna produk nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih dalam perbincangan... doakan menjadi ya...

      Delete
  4. wah bestnya..muda2 lagi suda berjaya kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kagum sangat dengan dia ni... berani..

      Delete
  5. Silalah buat GA tu.. Hihihi. Yg lain2 malu nak ckp tu.. :P

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. alhamdulillah... rezeki untuk pengunjung blog ni juga nanti...

      Delete
  7. suka sgt dgn kak myza ni..
    dia sgt2 humble,tak pernah menyombong...
    peramah plak tu..
    hehehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. memang best dan nampak kesan positif. produk yang sangat berkualiti. cuma agak mahal sedikit.

      Delete
  9. saya pun nak join give away boleh tak ....huhuhy

    ReplyDelete
  10. suka tengok pengasas ephyra ni. cantik! hehe

    klau student mmg tak mampu lah nak beli product ephyra ni.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo takpe aisya... mana tahu ada ga di blog kak mia ni....

      Delete
    2. itu lah kak.. boleh jugak cuba nasib. hehe

      Delete
  11. saya tag awk disini http://stuffyies.blogspot.com/2013/10/twenty-days-ga-by-syiera-firdaus.html

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.