Giveaway Minggu Depan

Tuesday, November 19, 2013

Giveaway Minggu Depan


Alhamdulillah... berita baik untuk pengunjung blog ini. Kata sepakat telah diputuskan dengan Puan Amiza, CEO produk kesihatan dan kecantikan Ephyra. Terima kasih tidak terhingga kepada Puan Amiza kerana memberikan kepercayaan sepenuhnya kepada Mia. Sungguh terharu.

Kini betul-betul telah pasti giveaway akan berlangsung selama 6 hari di blog Mia. Tarikh telah pun ditetapkan pada minggu depan. Tiba-tiba teringat masa nak kahwin dulu. Bila dapat tarikh nikah, punyalah teruja. Macam itulah perasaannya sekarang ini.

Seramai 25 orang blogger yang bertuah bakal memenangi giveaway ini. Hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Memang wowww!

Join jangan tak join. Mana tahu anda ada tuah kali ini.... (^_^)

nantikan entri preview giveaway ini ya...

68 comments:

  1. macam best jer....macam best jer....sure join....

    ReplyDelete
  2. Menanti..hrp tak terlepas je...sbb mggu dpn nk blik kg kt johor plak ni..

    ReplyDelete
  3. uiiii x sabar ni hehe...macam best jer hu

    ReplyDelete
  4. Tak sabar. Tengah cuti sem. Lama dah tak follow blog akak.

    ReplyDelete
  5. Assalammualikum...kak mia,

    insaallah join setiasa support kak mia...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. nak join la...lame xjoin giveaway ni...

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. akan diberitahu dalam entri preview nanti...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.