Kotak Ephyra Yang Ke-4 Dah Sampai

Saturday, November 23, 2013

Kotak Ephyra Yang Ke-4 Dah Sampai


Eh... cepatnya masa berlalu. Pejam.. celik.. pejam.. celik dah nak masuk kotak Ephyra yang ke-4. Syukur alhamdulillah, rezeki berblog... dapat juga gunakan produk ini.

Senang untuk sediakan Ephyra dan mudah untuk diminum. Sekejap saja... bukannya lama pun. Bila dah terbiasa, lagilah mudah dan cepat. Mia minum di sebelah pagi. Boleh juga jika diminum di sebelah malam sebelum masuk tidur.

Banyak kesan positif yang Mia alami. Syukur sangat. Produk ini amat serasi dengan Mia. Akan Mia kongsikan dalam entri review yang ke-3 tentang produk kecantikan dan kesihatan ini...

Review Pertama - Tentang Pengenalan Produk
Review Kedua - Testimoni Mia Selepas Lebih Sebulan
Review Ketiga - Testimoni Mia Selepas Empat Bulan

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

dah lama tak buat facial....

16 comments:

  1. tak sabar nak tunggu review, teringin jugak nak tau kelebihan product ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. review yang ketiga ni overall untuk produk ni...

      Delete
  2. yg bertuah je dpt rsa ni .
    untg rezki berblog . tahniah :)
    tgu review dr mia lak .

    ReplyDelete
  3. bestnya..nak try gak nanti..sbb kulit slps bersalin ni betul2 kusam..huhu

    ReplyDelete
  4. nak masuk GA akak..nak dapatkan nie...huhu

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.