Preview Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Anda

Friday, November 22, 2013

Preview Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Anda


Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda akan berlangsung dalam masa 3 hari lagi. Bahangnya sudah dirasai kini apabila Mia dah umumkan dalam entri SINI dan banner giveaway telah pun dipaparkan dalam entri SINI. Mia telah pun war-warkan giveaway ini melalui facebook, fanpage, twitter, google+ dan instagram.

Alhamdulillah... Rezeki untuk pengunjung blog ini. Terbuka kepada semua blogger. Tidak kira blogger baru atau lama. Tidak kira lelaki atau perempuan. Tidak kira tua atau muda. Tidak kira sama ada anda menetap di Malaysia atau pun di luar negara. Semuanya boleh join. Peluang untuk anda semua ketengahkan blog anda dalam giveaway ini. Manalah tahu, anda bertuah kali ini dan juga berpeluang untuk mendapat tajaan produk Ephyra...

gambar dari handphone Puan Amiza

Siapa yang tidak tahu dan kenal dengan produk kecantikan dan kesihatan Ephyra? Rasanya semua sudah tahu, bukan? Banyak entri testimoni pengguna kalau google keyword Ephyra. Pengasas merangkap CEO produk Ephyra, Puan Amiza begitu peramah dan sporting habis untuk adakan giveaway di blog Mia ini. Terbaik... (^_^)

Pada mulanya Mia rasa mustahil, sebab macam tidak percaya. Betul ke tidak? Rupanya bila dah berjumpa, ternyata betul dan sudi menaja hadiah yang berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00 untuk 25 orang blogger yang bertuah. Ini adalah kali pertama Mia menganjurkan Giveaway yang menawarkan nilai hadiah tertinggi di blog ini.

Hadiah


Pemenang Tempat Pertama
RM 150 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

Pemenang Tempat Kedua
RM 100 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

Pemenang Tempat Ketiga
RM 50 + 1 kotak Ephyra (30 sachets) bernilai RM 197

Pemenang Tempat Ke 4 sehingga 25
1 kotak Ephyra (10 sachets) bernilai RM 68 untuk setiap seorang

Pemenang
  1. Pemenang akan dipilih oleh pihak penaja, OceanLife2u.com melalui cabutan bertuah secara manual.
  2. Keputusan pemenang adalah muktamad dan akan diumumkan pada hari Khamis 5 Disember 2013.
  3. Kesemua 25 orang pemenang dikehendaki membuat entri review produk Ephyra yang diterima.
  4. Teaser... bagi pemenang tempat pertama, kedua dan ketiga yang mendapat 1 kotak Ephyra (30 sachets) pula akan masuk ke fasa kedua giveaway ini di mana mereka dikehendaki membuat entri review selepas sebulan menggunakan produk Ephyra dan hanya seorang pemenang akan dipilih.

Jadi, jangan segan-segan untuk join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda pada minggu hadapan bermula dari 25 hingga 30 November 2013. Jangan lepaskan peluang yang hebat ini. Hanya berlangsung selama 6 hari sahaja. Senang dan mudah untuk join. Hanya ikut semua syarat-syarat yang telah ditetapkan dan copy paste coding yang disediakan.. Join tau..

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

support Mia ya...

52 comments:

  1. errr tak sabarnya nak join!! apa kata start je sekarang?? hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. uii.... tak boleh la... kena tunggu juga tarikh tu..

      Delete
  2. tak dapat nak joinlah kak mia kali ni, sebab kak mia pun tau rasanya kan? masa bakal tiba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala sedihnya.... dah nak bersalin kan? take care ya. moga selamat semuanya...

      Delete
  3. Tak sabaq nak join :-) Nanti nak bagi kat Ummi. Hehee

    ReplyDelete
  4. eish! xsabaq nak join jgk ni :)
    MG pun akn buat GA worth RM500 bila folower cukup 300
    sje nak bagi penghargaan pada folower MG :)
    so korang boleh2 la kenal2 cukup2kan folower MG .tq :)

    ReplyDelete
  5. Alahai..kenapa tak start hari ni...Fuza will b away 23-30 Nov. Tak de rezki :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. online la sekejap fuza.... copy paste je. rugi tak join...

      Delete
  6. Replies
    1. haah... pejam celik pejam celik.... sampai juga nanti...

      Delete
  7. menghitung hari detik demi detik.. acewahhh

    ReplyDelete
  8. Yuhuuuu...tak sabo nak join..nak cube nasib jugak..

    ReplyDelete
  9. bestnya..semoga ada rezeki.. nak jugak buat review ephyra.. ^_^

    ReplyDelete
  10. beznyeeeee...nak join kak mia
    all d bez buat rakan2 n yumida sendiri

    ReplyDelete
  11. bestnya kalau tersenarai sebagai pemenang...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.