Akan Hadir Ke Persidangan Meja Bulat Cukai Barangan Dan Perkhidmatan (GST)

Tuesday, December 17, 2013

Akan Hadir Ke Persidangan Meja Bulat Cukai Barangan Dan Perkhidmatan (GST)


Wahhhh... bagusnya persidangan ini. Mia dapat jemputan daripada VYREC untuk event yang sangat hebat ini. Persidangan ini diadakan pada hari Sabtu, 21 Disember 2013 di Pusat Belia Antarabangsa (IYC) Cheras) dan dijangka akan dihadiri oleh ramai belia. Dianjurkan oleh Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia, Kementerian Belia dan Sukan Malaysia. 

Memang menepati kehendak kita di masa ini yang ingin sangat nak tahu dengan jelas tentang apa sebenarnya GST dan pelaksanaannya. Kiranya persidangan merangkap perbincangan sekali.

Tentatif atau Aturcara Program
klik pada gambar untuk besarkan

Tentu ada blogger-blogger lain yang sudah pun mengesahkan kehadiran. Nanti kalau terjumpa Mia, jangan lupa tegur Mia... mana tahu boleh kenal-kenal ke.....

Kalau nak tahu secara lanjut, boleh klik SINI.

jom... kita pergi sama-sama... jom....

30 comments:

  1. topik GST yg sedang hangat di perkatakan.. nnt akak balik boleh la buat review sikit tentang apa yg di bincangkan tu ye... pasti ramai yang hendak tahu...

    ReplyDelete
  2. wah.. dapat ilmu baru ni.. nnt blh la kongsi sikit..

    ReplyDelete
  3. owh...baru perasan...event yang menarik nie..untunglah mia dapat jemputan dari vyrec..hehe..nanti kalau ade good info share laa pada kami yang tak dapat pegi nie yer...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih azlan... akan dikongsikan nanti...

      Delete
  4. memang best kalau dapat menghadiri persidangan ini........all the best MIA.....

    ReplyDelete
  5. nanti kongsi la yer intipati dalam persidangan tu..sharing is caring ;)

    ReplyDelete
  6. wah persidangan meja bulat...yang lonjong boleh tak....huhuhu

    ReplyDelete
  7. Huhu...sally ada kelas...kalau tak bole join..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe sally... belajar lebih penting tu...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.