Baru Blogwalking Sampai Blog Peserta 40

Tuesday, December 24, 2013

Baru Blogwalking Sampai Blog Peserta 40


Kata orang, sedikit demi sedikit. Lama-lama jadi bukit. Hari ini Mia baru sahaja jalankan operasi blogwalking ke blog peserta Segmen Bloglist #6. Sambil komen.. sambil follow mana-mana yang belum difollow.

Nampaknya sampai peserta 40 dahulu. Esok akan sambung lagi....

broadband dah habis kuota.... internet lambat macam siput... huhuhu..

38 comments:

  1. esok cuti.... boleh blogwalking banyak2 kan?
    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan esok je cuti.... hari ni pun cuti juga...

      Delete
  2. Replies
    1. ni baru sedikit.... ada banyak lagi nak di blogwalking... huhuhu

      Delete
  3. Assalammualaikum...kak mia,

    wahh.. blogwalking ramainya ada berapa semua nyer tu..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam.... semuanya ada 98 blog peserta...

      Delete
  4. letih tu, lagi kalau line macam siput... hihihih
    tahniah kak, segmen akak meletop!

    ReplyDelete
  5. Banyak lagi tu.. chaiyok.. chaiyokkk!!! hehe..

    ReplyDelete
  6. yeay! k.mia dh singgah dh blog MG td :)
    thanks sudi singgah :)

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. macam ni la... gayanya jadi tuan punya segmen...

      Delete
  8. no 40 tu blog ayu....tq kak mia sudi singgah ke blog ayu...

    ReplyDelete
  9. kayuh pelan-pelan....akak kat rumah ini dah banyak hari line internet problem...now guna P1 anak punya.....hoho

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.