Berakhirnya Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Sunday, December 1, 2013

Berakhirnya Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda


Alhamdulillah.... tepat tengah malam tadi Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Anda telah tamat. Syukur sangat. Dalam masa 6 hari sahaja Giveaway ini mendapat 219 penyertaan di kalangan blogger. Terima kasih kepada semua peserta yang sudi join dan sokong Giveaway ini.

Senarai peserta telah dikemaskini. Aktiviti spot check entri penyertaan peserta dijalankan pada hari ini dan esok. Hanya entri penyertaan yang lengkap sahaja akan diterima.

Cabutan bertuah secara manual akan dibuat oleh pihak penaja pada hari Selasa, 3 Disember 2013 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada hari Khamis, 5 Disember 2013.

Semoga berjaya ya... (^_^)

Jom cuba Ephyra dengan harga istimewa. Emelkan ke ephyra@mialiana.com atau hanya dengan whatsapp ke 0146118445.

sabar ya.... dup.. dap.. dup...

38 comments:

  1. wah tahniah ramainya yg join...siapala yg bertuah tu kan ehhe..

    ReplyDelete
  2. hikkkkkkk,avatar dia ada jambullah,hihi....

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah Kak Mia..Diana ada jgk dlm senarai...ramai yang join segmen giveaway Kak Mia ni..

    ReplyDelete
  4. wah... seronok tengok ramai yang join. hmm, pada yang join tu. semoga berjaya ya :D

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tahu, sapa la yg bertuah..hehe

    ReplyDelete
  6. tak sabarnya nak tahu siapa yang bertuah...... good luck utk semua peserta termasuk diri sendiri....

    ReplyDelete
  7. all the best kpd semua peserta... moga berjaya...

    ReplyDelete
  8. wah xsabarnye.. semoga tersenarai sebagai pemenang jugak.. gud luck semua.. :)

    ReplyDelete
  9. ramainya yang join..sabar menunggu pengumuman pemenang..moga ada tuah saya kali ni..:-)

    ReplyDelete
  10. Moga2 ada rezeki jemah yg teruja untuk kali pertama excited nk join n nk guba ephyra ni

    ReplyDelete
  11. lega sebab sempat join walau last minit =) hehe, all the best utk semua

    ReplyDelete
  12. terlepas. baru tahu. huhu... bukan rezeki lah tu namanya.

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.