Cuti.. Cuti.. Cuti..

Tuesday, December 24, 2013

Cuti.. Cuti.. Cuti..


Hari ini cuti. Esok cuti. Lusa cuti. Tulat pun cuti. Rasanya Mia tidak pergi mana-mana cuma nak rehat. Suami Mia kerja. Kalau tak... boleh bawa Sofea jalan-jalan kat kawasan Johor Bahru sahaja.

Rehat secukupnya di rumah. Mungkin akan balik kampung sekejap ke rumah keluarga Mia.

 jadi surirumahtangga sepenuh masa... (^_^)

52 comments:

  1. seronoknya kak mia cuti2 merehatkan diri

    ReplyDelete
  2. Seronoknya kan lau cuti...kita besok jer cuti...selamat bercuti-cuti kak Mia...

    ReplyDelete
  3. selamat bcuti sis mia.. ^^ zara keja halfday ari ni, esok cuti..lusa keja.. sabtu bru terbang ke Jb.. wewee ! ^^

    ReplyDelete
  4. selamat beristirehat bersama keluarga kak mia.. :-)

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti..dan berblogging pasti tak cuti juga kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.... cuma blog je yang takde cuti... huhuhu

      Delete
  6. assalamualaikum mia....habiskan cuti tahunan yer mia...selamat bercuti...:)

    ReplyDelete
  7. sue tak cuti pon...keje..kikiki..sampai akhir tahun...insyallah awal bulan 1 pulok cuti...org sebok naik keje..dan2 tu la nak cuti kan..kikikikik

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe... minggu depan pun dah masuk bulan 1.... tq ya sue..

      Delete
  8. Selamat bercuti ^_^ Kami cuti sampai 30 haribulan.. haha ^_^

    ReplyDelete
  9. happy holiday kak mia, walau tak kemana2 tapi still bercuti jugak kan :)

    ReplyDelete
  10. Rietta pown cuti juga....tpi esok jerr la....

    ReplyDelete
  11. selamat bercuti...akak nak cuti minggu depan..

    ReplyDelete
  12. hari2 cuti kalau x ke mana2, suami suka bawa anak naik moto. Jalan2 pusing kawasan perumahan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo... sofea pun suka naik motor petang2, ayahnya yang bawa...

      Delete
  13. Salam

    Selamat Bercuti. pertama kali datang ke sini. Salam perkenalan juga

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.