Dah Guna Cermin Mata Baru

Monday, December 9, 2013

Dah Guna Cermin Mata Baru

Semalam, Mia dah mula guna cermin mata yang baru. Sebenarnya, hari Jumaat lepas dah ambil cuma belum guna lagi.

Memang rasa kekok sedikit mata ini, dengan cermin blue nano coating ni. Lama-lama nanti serasilah. Kisah Mia nak tukar cermin mata baru ada di SINI.


Kalau sebelum ini, Mia pakai cermin mata bingkai separuh tetapi kali ini bingkai penuh. Senang, ringan dan mudah dilentur. Jadi tidak perlu risau kalau Sofea terpegang cermin mata baru ini.

gambar pagi tadi...

50 comments:

  1. Sesuai dengan muka akak lahhh . Comel je saye tengokk .

    Jemput komen entri terbaru saye ye kak ;')

    http://mrssuperawesome.blogspot.com/2013/12/produk-muka.html

    ReplyDelete
  2. waahh.. spek baru.mula2 mmg ssh kan nak serasi :D

    ReplyDelete
  3. dah lama tak pakai cermin mata. cantik kak dengan cermin baru :p

    ReplyDelete
  4. Wahh.. Sesuai dengan kak mia.. Mula2 memang rasa tak selesa. :)

    ReplyDelete
  5. Lain pulak muka cik mialiana ni bila berspek .. hihihihih nampak lebih muda

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum...kak mia,

    cermin mata baru lah... cantik ...

    mselim3

    ReplyDelete
  7. ok jer . kalau yg mcm ni boleh lask skit
    kalau yg xd bingkai tu kne care skit :)

    ReplyDelete
  8. Nampak kemas.. mmg sesuai.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  9. Teringat kat spec kita yang dah hilang screw sebelah..hmmmm..bila nak ganti entah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti senang2... singgah la kedai cermin mata kejap...

      Delete
  10. Salam manis....Mia nampak cantik... ^^

    ReplyDelete
  11. Dah dekat setahun lebih xcheck mata.. Malas nak buat spec baru. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. check la muz... mana tahu power dah naik ke...

      Delete
  12. terus nmpk lain.. nmpk mkin muda je.. :)

    ReplyDelete
  13. high quality spek memang bagus untuk penjagaan mata..nampak style jugak sesuai dengan kak mia..tapi fiza lebih prefer pakai contact lens :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak mia pula kalau ada event penting baru pakai contact lense.... huhuhu

      Delete
  14. hehe... :P same la ngan sy kak mia.. pki spek full frame.. lg snang n xrisau sgt kalo jatuh n pecah...

    ReplyDelete
  15. sesuai dgn akak......lepas ni nak try cari bingkai tebal pulak...heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan ya ida... walau bingkai tebal tapi ringan sebenarnya...

      Delete
  16. tengok cermin mata baru akak terus teringin nak buat cermin mata baru gak..hehe nmpk style

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ni yang di recommend oleh jack... pakai je la...

      Delete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.