Gaya Lola Dan Koko Tidur

Monday, December 30, 2013

Gaya Lola Dan Koko Tidur


Petang tadi balik kerja singgah sekejap di rumah keluarga mertua. Sempat pula Mia ambil gambar 2 ekor kucing yang sedang tidur. Macam cantik je... Macam comel je...

Macam inilah gaya tidur si Lola dan Koko. Boleh pula landing kat depan pintu bilik air. Nasib baik tak terpijak... Koko memang teman rapat dengan Lola ibarat sehati sejiwa.

Peliklah pula Lola tidur dengan mata separuh pejam. Sebenarnya tidur betul. Sofea suka main dengan Lola. 

update entri ni dah nak hampir tengah malam...jom tidur...

23 comments:

  1. Lola tu kepenatan sgt rasanya.. tu yg tido mata separuh pejam je.. manja je.. :)

    ReplyDelete
  2. Penat dah tu..sama macam saya.. :D penat..jom2 masuk tido :D

    ReplyDelete
  3. kucing sy pun mcm tu kak mia, suka landing depan bilik air. selalu terpijak. huhu.

    ReplyDelete
  4. kucing kat rumah pun suka tido style mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo.. agaknya style ni yang paling selesa kot..

      Delete
  5. amboi buat muka comel plak ya..nak gigit2 tu kucing taw ;)

    ReplyDelete
  6. kena hati-hatilah nak masuk bilik air kan.. takut terpijak dia.. ,

    ReplyDelete
  7. Rindu pulak kat kucing di rumah ma abah..

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.