Kali Pertama Naik Bas di Kuala Lumpur

Sunday, December 22, 2013

Kali Pertama Naik Bas di Kuala Lumpur


Pecah rekod hari ini. Nak tahu tak? Inilah kali pertama Mia naik bas di Kuala Lumpur. Kononnya, nak jalan-jalan. Selepas tengahari tadi, Mia ditemani oleh seorang blogger anak dara yang bakal menjadi protege Mia yang ke 3. Identiti dirahsiakan buat sementara waktu sebab belum tiba tahun 2014 lagi.

Tapi kan... cuma naik bas dari Ampang ke Bukit Nanas sahaja. Rasa seronok sangat dapat jalan-jalan dengan protege baru. (^_^)

a very sweet moment....

56 comments:

  1. wah wah wah sape anak dara tu huhuhuhu :D
    Bestnya qila pon takpernah lagi naik bas dekat KL haahaha

    ReplyDelete
  2. Hahaha amboi jakun betul Kak Mia Liana! Saya dah jemu, haha, lepas ni, boleh try naik bas RapidKL pulak, kumpul tiket ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. adui.. memang jakun. kalau sorang2 memang tak beranilah kak mia... huhuhu

      Delete
  3. Kami memang selalu naik bas tapi bukan dekat KL.. kami tinggal Penang :3

    ReplyDelete
  4. agaknya siapakah anak dara yang dimaksudkah..??tahniah sebab berjaya naik bas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sue... seronok jalan2 dengan anak dara ni...

      Delete
  5. Huhu..first time naik rapid kl, ayu hepi giler

    ReplyDelete
  6. wah...hahha....best kan naik bas? hahaha..:P

    eh..eh..siapalaha nak dara tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bestlah naik bas... nasib tak sesak sangat trafiknya...

      Delete
  7. eksaited kan... Macm ank2 saya seronk kemain dpt naik bas pestaim
    http://iamtifa.blogspot.com/2013/12/kurma-ayam.html

    ReplyDelete
  8. lama tak naik bas...Mia..kalau jalan-jalan waktu tak sesak ok Mia,..kalau tak ..Hmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. nasib semalam tak sesak sangat.... KL ni...

      Delete
  9. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini, jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih rose... salam perkenalan ya...

      Delete
  10. Dekat 20 tahun xnaik bas di KL...teringat zaman bas mini

    ReplyDelete
  11. wah.....best2..sue dah selalu sgt naik bas...kak mia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo... tentu dah biasa naik bas tu... ;) jimat kan...

      Delete
  12. sue pon dah lama tak naik bas...zaman bujang dulu ye la

    ReplyDelete
  13. akakpun dah lamaaa sangat tak anik bas g kl. Naik ERL tu adalah

    ReplyDelete
  14. x prnh nek bus jenjalan kt KL ni... bus xpress pun dh lama x naik..

    ReplyDelete
  15. saya sendiri pun dah lama tak naik bas.. :-)

    ReplyDelete
  16. hihi syok kan jalan2 naik bus..lamanya tak jalan2 ronda KL..hikss^^

    ReplyDelete
  17. mak aih..sejak bila mia join program mentor n ada protege ni..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo mia je yang buat. tahun ni mia ada 2 orang blogger sebagai protege mia. kiranya didik merwka supaya jadi macam mia. tahun depan pun ambil juga 2 yang baru, yg ke 3 dan yg ke 4...

      Delete
  18. bnyk nostalgia naik bas d KL ni MIA ---- berebut222 naik bas MINI

    ReplyDelete
  19. yaya lame da xnek bas....jgn kate kat klang ni, kl lagilaaa...

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.