Lepak Dengan Ainim Dan Sally

Thursday, December 12, 2013

Lepak Dengan Ainim Dan Sally


Malam tadi Mia lepak dengan blogger Ainim dan Sally. Kami menjadi rapat sejak event SEDA.

Banyak juga yang diborakkan. Perkongsian blog dan lain-lain yang berkaitan. Happy je sambil makan burger McDonald... 

Terima kasih sudi lepak dengan Mia malam tadi... (^_^)

 sweet moment.....

22 comments:

  1. Hehe..eh, comel budak sally tu ye..hahaha...indeed sweet moment!

    ReplyDelete
  2. comel2 jelesnya nak juga kumpul2 mcm tu hihi

    ReplyDelete
  3. best nye dpt hang out dengan kawan2 blogger..

    ReplyDelete
  4. Bestnya. IM tak pernah jumpa reramai macam ni lagi :)

    ReplyDelete
  5. bestkan dpt jumpa rakan blogger, nak juga.:)

    ReplyDelete
  6. seonoknya.... akak, kaklong deno dah pindah kl .... nanti tak dapat jumpa akak kat JB dah... tapi next year sebulan lebih deno duk kat umah kaklong kat kl.. hehehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.