Musim Tengok Strawberry Shortcake

Saturday, December 7, 2013

Musim Tengok Strawberry Shortcake


Sekarang ini rasanya dah sebulan Sofea mengadap movie Strawberry Shortcake di YouTube. Kat handphone dia, dah masukkan movie ini. Katanya, asyik-asyik yang ini saja. Tak banyak pun. Nampaknya macam tak puas. Nak juga tengok online. Lepas satu... satu pula. Sampai Mia perasan dah versi bahasa lain.

Kiranya bedtime story Sofea sekarang ni. Sebelum tidur nak tengok ini dulu.

pandai pula buka sendiri tu...

23 comments:

  1. zaman dah conggeh..ape je anak2 nak tengok boleh bukak youtube..

    ReplyDelete
  2. anak2 millenium...kite dulu, tggu time cite kegemaran...sekarang, anytime...hehe...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la... kalau kita siap plan lagi nak duduk depan tv... nk book siaran...

      Delete
  3. DULU EA SAYA SUKA TGK CITE TOMATO DR JEPUN....

    ReplyDelete
  4. comel kartun tu kak. anak buah saya pulak, little pet wondershop. tah kartun apa pun saya taktau

    ReplyDelete
  5. comel !! hehe saya pun pernah suka tengok cerita tu dulu

    ReplyDelete
  6. Tak penah tgk tp comel je kartun ni. Hehe

    ReplyDelete
  7. Ooooo.. Eraz baru ingat nak buat entri ni.. Mungkin malam ni kot..

    ReplyDelete
  8. mcm best je kartun tu, lol sis mia sekarang ni budak-2 lebih cepat blajr dri kita. lebih-2 lagi dgn teknologi yg canggih skarang ni..hehe

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.