Nak Join Make Up Party Mary Kay

Sunday, December 15, 2013

Nak Join Make Up Party Mary Kay


Punyalah teruja pagi ini, sebab Mia nak join aktiviti make up party produk Mary Kay. Ingat tak tempohari masa Kursus Ketrampilan Diri hari kedua, selepas tengahari Mia dah gerak ke Kuala Lumpur. Petang itu pula, Mia dah lepaskan peluang untuk sesi praktikal penjagaan muka dan belajar make up dengan betul.

Kak Mai yang beritahu event ini dan ajak Mia datang hari ini. Benda-benda macam ini, memanglah suka.. (^_^)

jom kita belajar main-main make up...

Entri berkaitan :
- Sentuhan Make Up Mary Kay

41 comments:

  1. wa best! selain belajar cara bermake up dengan betul, boleh dapat free gift dari mary kay, ye dak kak mia? ;)

    ReplyDelete
  2. dah pernah join dulu..heee..sangat menarik :) untunglah kak mia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang menarik kan.... best pula main2 make up ni...

      Delete
  3. all the best akak, jom join ni lak . support my first segmen . http://troublemaker291.blogspot.com/2013/12/segmen-buddies-tak-kan-terpisah-by.html

    ReplyDelete
  4. macam beshh jerr ...
    ain tgh mencari sponsor http://celotehbudakkechiq.blogspot.com/2013/12/pencarian-sponsor-special-ga-2014.html

    ReplyDelete
  5. Aktiviti yg menyeronokkan buat para wanita sekelian..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. your most welcome... really had a great time...

      Delete
  7. Fuza dah 2 tahun guna product Mary Kay... Alhamdulillah..serasi.. "Pandang dan lihatlah....Tiru macam Fuza"...hehe

    ReplyDelete
  8. syoknya...banyak ilmu make over boleh dpat nanti..

    ReplyDelete
  9. Dah belajar tu apa kata hebahkan ilmu yang Mia belajar tadi di post yang akan datang? Tapi yang simple je...? I ni lelaki tak berapa paham bab2 make up ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mia tak de lah reti sangat rizman... huhuh

      Delete
  10. kak mia..dulupun saya ada join make up party nie dekat menara pelangi..memang best,..and barangan make up dari mary kay pun mmg best,,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kannnn... agak mahal sedikit la... huhuh

      Delete
  11. nanti kak mia share la pengalaman kak mia, tips2 yg kak mia dpt dari mary kay nieh hehehe.....

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.