PageScoring Website Speed Test

Monday, December 2, 2013

PageScoring Website Speed Test



Saja Mia nak cuba guna tool ini untuk tengok kelajuan blog Mia. Mia guna PageScoring Website Speed Test di SINI dan masukkan url blog ini.

Hasilnya 4.25 saat untuk loading. Nampaknya tidaklah lambat sangat. Risau juga mana tahu kot-kot blog ini jadi berat dan pengunjung menghadapi masalah untuk loading.

Sesiapa yang teringin nak semak blog sendiri, boleh cuba ya... (^_^)

sekali-sekala ambil berat pasal blog, apa salahnya...

34 comments:

  1. sis kalau 4.06 sec kiranya okey kan? :)

    ReplyDelete
  2. ok la tu..memang blog kak mia laju loading

    ReplyDelete
  3. dari semasa ke semasa kita kena selalu buat juga nie.

    ReplyDelete
  4. Blog akak mmg ringan. Pelik ni. Blog Solehah pn berat. Akak, pe akak rs Solehah patut ubah ye?

    ReplyDelete
  5. Kita punya Blog agak lambat kena trim banyak lagi ni..Thanks Mia for info..

    ReplyDelete
  6. Alamak.. blog teman dh obesiti sgt ni.. 32.58.. nape yea?

    ReplyDelete
  7. a'ah mia... loading blog ni tak ada la lambat... sedang2 je.... kira ok la....:)

    ReplyDelete
  8. TAKDELAH. Blog kak mia mmg takpernah lambat :3
    I love it!!!
    Heheehehheh
    kak mia pakai template apa eh? hm nak sgt mcm kak mia wee~

    ReplyDelete
  9. saya pun nak try jugak la kak mia..thanks kak mia...share dengan kitorang :)

    ReplyDelete
  10. terima kasih kak mia share benda ni. dah try kejap tadi. 3.77sec tu kira okey tak kak mia?

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum mia...boleh cuba ni...:)

    ReplyDelete
  12. terima kasih Mia, sy dah cuba,load blog saya 5.2 saat, macam berat je...huhu..:)

    ReplyDelete

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.